Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnők, feleségek! Ti mit...

Barátnők, feleségek! Ti mit tettetek/tennétek akkor, hogy ha a párotok nem akarna még gyereket?

Figyelt kérdés

Én 24éves vagyok párom 30... nem értem miért nem akar:(

semmi magyarázatot nem ad rá én pedig már nagyon szeretném, konkrétan már vagy 16-17éves korom óta.

8éve vagyunk együtt és 6éve együtt is élünk

2012. máj. 15. 14:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%

Beletörődnék, de legalábbis nem nyaggatnám. Én sem szeretnék (elvileg a párom sem), de nagyon félek, hogy meggondolja magát.

26/N

2012. máj. 15. 14:47
 2/23 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon akarsz gyereket akkor 5 éven belül elfogod hagyni.
2012. máj. 15. 14:48
 3/23 anonim ***** válasza:

Most nem akar, vagy később sem?

Azért egy korrekt magyarázatot legalább megérdemelnél.

2012. máj. 15. 14:49
 4/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha beszédesebb kedvében van, megkérdezném, miért így áll hozzá. Bár ezt biztos kérdezted már tőle, mit mondott? Azt, hogy "csak"? Nem lehet egy beszédes típus. Csak van valami magyarázat, esetleg egy közös barátotok is szóba hozhatja "véletlenül" a témát, hátha úgy jobban megnyílik.
2012. máj. 15. 14:49
 5/23 A kérdező kommentje:

Mindeneim a gyerekek!!! Ezért is dolgozom bölcsiben :)

Ez kicsit enyhít a fájdalmamon, mert reggeltől délutánig velük vagyok,sőt esti felügyeletet is vállalok, de azért nagyon jó lenne egy saját kisbaba.

2012. máj. 15. 14:51
 6/23 A kérdező kommentje:
Mindig kitalál valami hülye kifogást, pár évig az volt h még tanulok, aztán most már dolgozok 2éve...most meg az a kifogás h nem lenne elég pénzünk eltartani, de nem értem komolyan...ha így állna mindenki hozzá szerintem szinte senki nem vállalt volna soha gyereket...én 120e körül keresek, ő pedig 140-150e
2012. máj. 15. 14:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy fél a felelősségtől vagy az anygai megterheléstől. Mindenképp érdemes lenne megbeszélned vele a miértjét, hogy tovább tudjatok lépni. Mondd meg neki, hogy szeretnéd megérteni az álláspontját, utána ha tudod mi okozza nála a problémát, meg tudjátok oldani vagy te tovább tudsz lépni.
2012. máj. 15. 14:53
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
8 éves kapcsolat után nem mer veled gyereket vállalni? Erősen elgondolkodnék a helyedben, mennyit ér ez a kapcsolat, mennyire tartalmas, mit látsz bele Te, és mi van benne valójában! Valami NAGYON nem stimmel!
2012. máj. 15. 15:05
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem is a párod... Lehet csak tőled nem akar gyereket. ...
2012. máj. 15. 15:10
 10/23 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon nehéz :-(

Az ultimátum jó megoldás lehetne, csak akkor sem fogja akarni, csak belemegy ami nagyon rosszul is elsülhet :-(

Én őszintén elmondanám, hogy szerintem ezek csak kifogások és mondja meg, hogy akar-e gyereket és ha igen, mikor.

2012. máj. 15. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!