Ki NEMvárja hétvégére? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 14:34
21/43 anonim válasza:
Gratulálok!!!!!!!!!!! Remélem nekem is ilyen örömben lesz most részem.:) Na meg nektek is. Hajrá!
22/43 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm Lányok!
Annyira hihetetlen az egész!!!!!!
Kívánom, hogy Ti is áttudjátok ezt élni!
23/43 anonim válasza:
Hát úgy néz ki, most nem tudom meg milyen érzés, mert mostanra elkezdtem kicsit barnázni. :-( (R.)
25/43 anonim válasza:
26/43 anonim válasza:
27/43 anonim válasza:
Hát szerintem sem,de azért várj,hátha..:(
28/43 anonim válasza:
Sziasztok!
Én a 7-es válaszoló vagyok!
Gratulálok az újdonsült kismamának! Én nem tudom mi van, reggel csináltam egy vaterás tesztet mely kb 20 perc múlva kétcsíkos lett. De mivel időn túl csináltam még egyet. Hát az meg full nega... (
29/43 anonim válasza:
És a másodikat milyen vizeletből? Hátha az nem volt olyan koncentrált.Nem? Jajjj,én holnap reggel tesztelek,nagyon izgulok!! Drukkoljatok!:))))))
30/43 anonim válasza:
ugyanabból a vizeletből csináltam és ugyanolyan vaterás tesztel, de olvasok itt jókat is és rosszakat is erről a tesztről. szóval nem tudom. Holnap kiderül!
Drukkolok Mindenkinek!! Nem feladni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!