Ki nem várja a hétvégére 19,20,21,22 körül?
Ezt álmodtam az éjjel. Jó tudom hogy ez nem ide tartozik csak esetleg nem tudom hogy összefüggésben lehet e amit le írtam ide gyakori kérdések. hun
Ezt álmodtam:
Azt álmodtam az éjjel hogy ilyen ismerősfélék nem emlékszem hogy kik lehetek. Azt álmodtam hogy minden női ismerősfélének volt egy terhességi tesztje és arra vártak hogy mikor lesz pozitív a terhességi tesztje egy pár perc múlva mindenkinek pozitív lett és örültek de én is vártam arra hogy pozitív legyen úgy emlékszem hogy talán nekem is halvány pozitív volt vagy negatív és el keseredtem valamiért azt már nem tudom miért. Mit jelenthet álmomban?
Sziasztok.
Én holnapra nem várom, ma teszteltem egy halvány pozitívat, 2 nap múlva megismétlem.
Kedves 3.: nekem is a fejfájás szokott az előjele lenni a menszimnek, és a héten fájdogált is, igaz nem annyira intenzíven mint szokott, és én is attól tartottam hogy akkor na most megint megjön. De tévedtem, mert ma reggel halvány pozitív lett, és görcsölgettem is enyhén a napokban. És remélem 2 nap múlva erősödni fog a csík. Drukkolok mindenkinek :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!