Ki NEMvárja hétvégére? Mikor teszteltek?
Kedves 7-es. én is szedek Mercformint, valamint L-thiroxint is. Ez már nekünk a megnem mondom hanyadik hónapunk, olyan soknál tartunk. Szorítok mindenkinek.
Tünetem nincsen. Max a cicifájás, de az mindig van menszi előtt.
Kedves utolsó drukkolok Nagyon hogy sikerüljön!
(7-es válaszoló)
4-es vagyok. Ilyen agörbém:
Ciklus.hu nem jó helyre húzta valószínűleg a pé-m. És akkor nem igazán jókor voltunk együtt. De jelenleg nem érzek semmit. Mensit se. És ilyenkor már barnázni szoktam, most semmi.
Mindenkinek megy a drukk!
8-as válaszoló vagyok.
Ma megtört a jég. :))))))) Életem első határozott pozitív tesztjét produkáltam. Tessék követni. :)))))))))
Én is vasárnapra nem várom. Szerintetek van reményem még.
Jajjjj! 8-as válaszoló én annyira gratulálok. Boldog és egészséges babavárást kívánok neked!!! Remélem nálunk többieknél is minél hamarabb bekövetkezik ez az örömteli esemény.
Nálam eddig még nem jelentkezett a télapó szerencsére. Ma már 3-szor voltam pisilni, ami rám egyáltalán nem jellemző. Remélem ez egy jel! :) Mégegyszer grat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!