Én vasárnapra nem várom,és szerintem aznap reggel,ha nem jön meg,tesztelek is,mert talán nagyobb csalódás lenne,ha megint késne 1-2 napot,amitől nagyon reménykednék...így legalább akkor már fogom tudni. És te?
2012. máj. 14. 14:56
2/43 A kérdező kommentje:
Én szombatra,és pont úgyvagyok ahogy Te:) inkább tesztelek minthogy számoljam órákat meg napokat.....Te érzel vmit magadon?
2012. máj. 14. 15:02
3/43 anonim válasza:
Nem,de szerintem csütörtök elött nem nagyon várható tünet.
2012. máj. 14. 15:21
4/43 anonim válasza:
Hát én is a közeljövőben nem várom, de 1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, így még nem állt be a ciklusom. Csoda lenne, ha az első hónapban összejönne. Ilyen a görbém:
Vasárnapra nem várom. Tegnap sex után picit véres volt a wc papír, úgyhogy nem nagyon reménykedem.
2012. máj. 16. 09:35
6/43 anonim válasza:
Én is vasárnapra nem várom.
2012. máj. 16. 10:05
7/43 anonim válasza:
Sziasztok!
Csatlakoznék ha nem bánjátok!
Bár Én talán hétfőre nem várom, de az is lehet hogy szombat, vasárnapra. Most sajnos sem az lh teszt sem a hőmérőzés nem úgy jött ki hogy biztos legyek a dolgomban. Melleim érzékenyek már két napja bár máskor is volt már ilyen.
Ma érkeznek a megrendelt tesztjeim (legalábbis remélem) Ha hétfőre nem várom, akkor ma . 9. dpo ha vasárnapra, akkor 11-12.
Én Ir-es vagyok, és már 3 éve várunk babára. Ez a 3. olyan ciklusom amikor merckformint szedek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!