Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk mensi előtt...

Renike1984 kérdése:

Babát szeretnénk mensi előtt egy nappal állok! Jóstesztként ovun halvány teszt csík terhességin szintén szellem csík de csak később mutatta ki és tényleg csak szellem csík mert alig látni! Lehetek vajon babás?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt állok 1 nappal és babát szeretnénk! Ma dél előtt (nem reggeli első vizeletből) csináltam egy One Step Ovu (20miu/ml) tesztet jós tesztként és egy ugyan ilyen terhességit (10miu/ml)! Az eredmény az ovun egy nagyon halvány teszt csík a terhességin csak később látszódott egy szellemcsík! Du ugyanezt megismételtem ovunk kicsit erősebb de még halvány teszt csík, terhességin semmi! Hasam picit görcsöl de nincs a felfújódott has ami szokott, remélem nem jön meg! Tejem a fiam után már hónapokkal ez előtt el apadt most szivárog pár csepp ha megnyomom és néha szurkál a hasam! Szerintetek reménykedhetek benne hogy baba lesz vagy ilyenkor már egyértelműen mutatnia kéne akkor a tesztnek? Köszi aki válaszol!Már van egy 2,5 éves kisfiam így második gyerek lenne!A dél előtti terhességi teszten is csak halvány szellem csík van és azt írják fél óra után ne olvassuk le az eredményt de igazából már dél után van és most vehető kicsit jobban ki mint eddig de az ovunk is nagyon halovány!Viszont menzesz előtt ugye nem igazán lehetséges pete érés ezért reménykedem hogy baba van a dologban!Bővebb folyásom is van már 1-1,5hete!Max.25 napos terhes lehetnék ha baba van a dologban!Szerintetek reménykedhetem?

2012. máj. 14. 14:26
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnos már én sem értem!:-( Egy biztos még mindig nem jött meg azóta se és a hasam alul domborodik ahol eddig befelé esett mindig!Első kisfiamnál 5.héten mutatott valamit a teszt ami már nem volt annyira halovány!Szóval most addig várok tesztelek és ha addig semmi csak akkor megyek vissza a dokihoz!Egyszerűen nem akarom el hinni hogy ennyire be tudná magának képzelni az ember ezeket a dolgokat!:-S
2012. máj. 25. 07:48
 52/58 anonim ***** válasza:
megértelek...:( no, hát akkor várjunk!:)
2012. máj. 25. 18:51
 53/58 anonim ***** válasza:

Bocsi, de az hogy a hasad alul domborodik.... Hát nem is tudom. Van már egy gyermeked akkor azért illene tudni, hogy a méh ilyenkor mégcsak nőni sem nagyon nő, illetve hogy domborodjon...

Próbáld meg elfogadni hogy most nem jött össze, ne stresszelj és ne idegekedj, mert attól bőven késhet.

Ja és nagyon sok tünet hasonlit a mensihez is, illetve ha nagyon akarja egy nő a babát, akkor képes tüneteket produkálni.

Sok szerencsét a következőő hónapra.

2012. máj. 25. 20:53
 54/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem is arra céloztam hogy a méhem nőne és attól lenne nagyobb a hasam!És mivel már van egy gyerekem pontosan tudom hogy nála is így volt hogy alul domborodott azt nem tudom mitől de nála is ilyen volt még mikor 4-5hetes voltam vele már akkor!Már én is azt mondogatom hogy tuti csak hormon zavar meg nincs ott semmi de azért örülnék ha mégsem így lenne!Arra hogy meg akarna jönni semmi jelet nem észlelek még mindig pedig azt már napokkal előtte szoktam ha úgy van!:-( Kedden veszek majd újra tesztet ha addig nem jön meg aztán ha az is negatív megyek a dokimhoz a bogyóért hogy meg jöjjön!:-( Majd megírom mi volt kedden és köszi hogy drukkoltál nekem!:-S
2012. máj. 26. 07:55
 55/58 A kérdező kommentje:

Ma vettem újra egy tesztet negatív szóval most már tuti hogy nem baba szerintem!:-(

Menzeszem azóta sem volt 1 csepp sem!Várok 15.-éig akkor kellene újra meg jönnie ha akkor sem fog irány vissza a dokihoz!:-(

2012. máj. 29. 12:29
 56/58 anonim ***** válasza:

:(

ne keseredj el, ezek szerint még nem jött el az ideje..

minden rendben lesz majd meglátod!:)

2012. máj. 29. 16:51
 57/58 A kérdező kommentje:

Lehet hogy már a madár sem jár erre de azért megírom mi volt végül!Méh gyulladásom volt és az okozta a tüneteket!Antibiotikumos kezelést kaptam és kúrálódtam!Néha még kicsit érzékeny de ma újra reménykedem már!Az alábbi linken a 13DPO reggelén készült 10-es erősségű tesztem látható halvány második csíkkal!:-) Remélem egy két nap és erősödik!Ha még valakit érdekel majd megírom mi volt!:-)

[link]

2012. júl. 8. 06:04
 58/58 anonim ***** válasza:

szija :)

mi lett veled,irj meg!

lattam akpedene a teszted..ugye ez tenyleg pozi?? Mondd hogy az!!!!

Irj kerlek :)))

2012. szept. 10. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!