Babát szeretnénk mensi előtt egy nappal állok! Jóstesztként ovun halvány teszt csík terhességin szintén szellem csík de csak később mutatta ki és tényleg csak szellem csík mert alig látni! Lehetek vajon babás?
Bocsi, de az hogy a hasad alul domborodik.... Hát nem is tudom. Van már egy gyermeked akkor azért illene tudni, hogy a méh ilyenkor mégcsak nőni sem nagyon nő, illetve hogy domborodjon...
Próbáld meg elfogadni hogy most nem jött össze, ne stresszelj és ne idegekedj, mert attól bőven késhet.
Ja és nagyon sok tünet hasonlit a mensihez is, illetve ha nagyon akarja egy nő a babát, akkor képes tüneteket produkálni.
Sok szerencsét a következőő hónapra.
Ma vettem újra egy tesztet negatív szóval most már tuti hogy nem baba szerintem!:-(
Menzeszem azóta sem volt 1 csepp sem!Várok 15.-éig akkor kellene újra meg jönnie ha akkor sem fog irány vissza a dokihoz!:-(
:(
ne keseredj el, ezek szerint még nem jött el az ideje..
minden rendben lesz majd meglátod!:)
Lehet hogy már a madár sem jár erre de azért megírom mi volt végül!Méh gyulladásom volt és az okozta a tüneteket!Antibiotikumos kezelést kaptam és kúrálódtam!Néha még kicsit érzékeny de ma újra reménykedem már!Az alábbi linken a 13DPO reggelén készült 10-es erősségű tesztem látható halvány második csíkkal!:-) Remélem egy két nap és erősödik!Ha még valakit érdekel majd megírom mi volt!:-)
szija :)
mi lett veled,irj meg!
lattam akpedene a teszted..ugye ez tenyleg pozi?? Mondd hogy az!!!!
Irj kerlek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!