Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk mensi előtt...

Renike1984 kérdése:

Babát szeretnénk mensi előtt egy nappal állok! Jóstesztként ovun halvány teszt csík terhességin szintén szellem csík de csak később mutatta ki és tényleg csak szellem csík mert alig látni! Lehetek vajon babás?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt állok 1 nappal és babát szeretnénk! Ma dél előtt (nem reggeli első vizeletből) csináltam egy One Step Ovu (20miu/ml) tesztet jós tesztként és egy ugyan ilyen terhességit (10miu/ml)! Az eredmény az ovun egy nagyon halvány teszt csík a terhességin csak később látszódott egy szellemcsík! Du ugyanezt megismételtem ovunk kicsit erősebb de még halvány teszt csík, terhességin semmi! Hasam picit görcsöl de nincs a felfújódott has ami szokott, remélem nem jön meg! Tejem a fiam után már hónapokkal ez előtt el apadt most szivárog pár csepp ha megnyomom és néha szurkál a hasam! Szerintetek reménykedhetek benne hogy baba lesz vagy ilyenkor már egyértelműen mutatnia kéne akkor a tesztnek? Köszi aki válaszol!Már van egy 2,5 éves kisfiam így második gyerek lenne!A dél előtti terhességi teszten is csak halvány szellem csík van és azt írják fél óra után ne olvassuk le az eredményt de igazából már dél után van és most vehető kicsit jobban ki mint eddig de az ovunk is nagyon halovány!Viszont menzesz előtt ugye nem igazán lehetséges pete érés ezért reménykedem hogy baba van a dologban!Bővebb folyásom is van már 1-1,5hete!Max.25 napos terhes lehetnék ha baba van a dologban!Szerintetek reménykedhetem?

2012. máj. 14. 14:26
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Köszi, és neked is sok sikert!
2012. máj. 17. 16:05
 32/58 A kérdező kommentje:
3.napja minden dél után és reggel is néha de van hogy kis időre vissza esik 36,9 a hőm,reggeli tesztem még mindig nega!:-(Vagyis időn túl szellem csík de csak egy bizonyos szögből nézve!Alhasam még mindig görcsölget meg a petefészkeim is szurkálnak néha!Melleim nagyon nehezek érzékenyek nyomásra még mindig jön a tej 1-1 csepp!Hulla fáradtság napok óta,éhség folyton és ma reggel hányinger is,napok óta bővebb fehéres folyás!Meg furcsa érzések a pociban olyasmi mintha folyton kisebb súly nyomná a pocim meg nem tudom hogy fogalmazzam de apró kis "szöszmötölések"!Vérzés azóta se egy csepp sem 15.-én kellett volna meg jönnie!Lehetséges ennyi mindent produkálni terhesség nélkül mert a teszt ugye nem mutat semmit!Valaki vélemény?
2012. máj. 18. 16:05
 33/58 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy olvasgattam a kommentjeidet azt vettem észre,hogy több teszted is "szellemcsíkos" lett. Ez hogyan lehet? A tüneteid közül talán a bővebb folyás meg a hőmárséklet utalhat terhességre, de a hő csak akkor ha reggel nézted. Amúgy milyen teszteket csináltál? Szerintem vegyél egy másikat, de azért ha jól olvastam már több mint 2 hét telt el az együttlét óta, amiből a babád lehet! Szerintem mutatnia kellene már valamit a tesztnek. Próbálj érzékenyebb tesztet venni.
2012. máj. 19. 05:21
 34/58 A kérdező kommentje:
Szia!One Step Pregnanci és ovu tesztet használtam a terhességi 10-es az ovu 25-ös erősségű!Viszont kisfiammal már 5hetes terhes voltam mikor ez a bizonyos 10-es erősségű teszt időn belül nagyon haloványan kimutatta!szóval ebből ki indulva még bármi is lehet!Ma reggel hánytam is mert rosszul lettem a kávé illatától!Még mindig nem jött meg,hétfőn van időpontom a dokimhoz!:-)
2012. máj. 19. 08:15
 35/58 anonim ***** válasza:

hát én nagyon szurkolok neked és egyben már nagyon kiváncsi is vagyok:)

hűű de hosszú lesz ez a hétvége neked! :)

mindenképp írd meg az eredményt!;)

2012. máj. 19. 08:51
 36/58 A kérdező kommentje:

Szia!Rendben meg írom majd!:-) Igen én is úgy érzem hogy hosszú hétvége lesz nekem!Már várom nagyon a hétfőt!:-)

Szép hétvégét!

2012. máj. 19. 10:33
 37/58 anonim ***** válasza:
Mi volt a dokinál?
2012. máj. 21. 15:27
 38/58 A kérdező kommentje:
Szia!Megvizsgált és terhes gyanúsnak találta a felpuhult uterust ezért holnap reggel a laborban kezdek egy teszttel aztán ha annak van eredménye vissza a dokihoz!Viszont haza felé vettem én is egy tesztet a patikában az még mindig negatív lett bár nem reggeli elsőből csináltam!:-( Remélem holnap már okosabb leszek,meg azt is hogy igaza lesz a dokinak és bab van!:-) Írok majd holnap is mi volt!:-)
2012. máj. 21. 17:24
 39/58 anonim ***** válasza:
holnap még nem leszel okosabb, mert a béta hcg-gondolom ezt kell csináltatnod- csak másnap van meg,nem ögtön. Nem értem, a teszted miért negativ még mindig...
2012. máj. 21. 19:18
 40/58 A kérdező kommentje:
Szia!Beszéltem a laboros csajjal tegnap telón mert ismerős azt mondta hogy dél utánra lesz meg az eredmény!Dokim csak annyit mondott hogy mivel kicsit nagyobb és felpuhult az uterus eléggé lehetséges a terhesség de azt is mondta hogy nem mindenkinél fél időben fogan a baba így az is lehet hogy később fogant,később ágyazódott be és a teszt még azért nem képes kimutatni!Ezért kérte a speckó laboros tesztet,de ha is negatív lesz akkor már tényleg nem tudom mi van!Ja most ébredés után megint voltam hányni és most is kavarog a gyomrom!Már nagyon jó lenne valamit tudni!:-(
2012. máj. 22. 07:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!