Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk mensi előtt...

Renike1984 kérdése:

Babát szeretnénk mensi előtt egy nappal állok! Jóstesztként ovun halvány teszt csík terhességin szintén szellem csík de csak később mutatta ki és tényleg csak szellem csík mert alig látni! Lehetek vajon babás?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt állok 1 nappal és babát szeretnénk! Ma dél előtt (nem reggeli első vizeletből) csináltam egy One Step Ovu (20miu/ml) tesztet jós tesztként és egy ugyan ilyen terhességit (10miu/ml)! Az eredmény az ovun egy nagyon halvány teszt csík a terhességin csak később látszódott egy szellemcsík! Du ugyanezt megismételtem ovunk kicsit erősebb de még halvány teszt csík, terhességin semmi! Hasam picit görcsöl de nincs a felfújódott has ami szokott, remélem nem jön meg! Tejem a fiam után már hónapokkal ez előtt el apadt most szivárog pár csepp ha megnyomom és néha szurkál a hasam! Szerintetek reménykedhetek benne hogy baba lesz vagy ilyenkor már egyértelműen mutatnia kéne akkor a tesztnek? Köszi aki válaszol!Már van egy 2,5 éves kisfiam így második gyerek lenne!A dél előtti terhességi teszten is csak halvány szellem csík van és azt írják fél óra után ne olvassuk le az eredményt de igazából már dél után van és most vehető kicsit jobban ki mint eddig de az ovunk is nagyon halovány!Viszont menzesz előtt ugye nem igazán lehetséges pete érés ezért reménykedem hogy baba van a dologban!Bővebb folyásom is van már 1-1,5hete!Max.25 napos terhes lehetnék ha baba van a dologban!Szerintetek reménykedhetem?

2012. máj. 14. 14:26
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Hát már hidd el én is 5 percenként csinálnám úgy izgulok de sajna nem vagyok vele előrébb mert sosem lesz erősebb az a csík már úgy érzem!:-D Reggel csinálom remélem biztatóbb lesz az!:-)
2012. máj. 16. 16:32
 22/58 anonim ***** válasza:
Ha eenyire nagyon nem birod, és tűkön ülsz már, akkor miéer nem veszel egy digitális clear bluet? Arról azt írják, már mensi elött kimutatja.
2012. máj. 16. 17:16
 23/58 A kérdező kommentje:
Nézegettem már tegnap de olvastam egy blogot ahol meg pont azt írták róla hogy sokszor téved na ezért nem vettem meg azért mert 3000Ft az ára!:-(
2012. máj. 16. 21:57
 24/58 anonim ***** válasza:
Itt pesten 2200 ft körül van. És végülis elég sok másik is tévedhet, de erre sokan irják, hogy nagyon jó, azt hiszem rá is van írva, hogy elmaradt menszesz elött 3 nappal használható. De te tudod, és lassan már tényleg legalább valami halvány pozitivnak kellene lennie. Ma mi az eredmény? :))))
2012. máj. 17. 06:20
 25/58 A kérdező kommentje:

Sziasztok!A ma reggeli ilyen lett!

[link]

Még mindig nem jött meg!Szerintetek mi lehet?Már kezdem azt hinni hogy nincs baba,mert már ki kéne mutatnia ha van,nem?

2012. máj. 17. 08:45
 26/58 anonim ***** válasza:
Megnéztem a tesztjeid. Ne haragudj, de az én véleményem az, hogy még az ovud sem pozitiv. A pozitiv ovu amikor a teszt csik ugyanolyan, vagy erősebb a control csíknál. A tieden éppenhogy látwszik valami. És LH hormont a menszesz elötti időkben is jelezhet a teszt minimális mennyiségben. A terhes teszteden én azt a bizonyos szellemcsikot sem . látom. Ne haragudj, nem akarlak letörni, reméljük nem igazolódik be amit irtam. Bár ha az ápr.30-i együttlétből lenne, akkor az is már 17 nap. A beágyazódás és megtermékenyülés kb 14 napig szokott tartani. De azért én a helyedben vennék egy 10-es erősségű tesztet.
2012. máj. 17. 09:53
 27/58 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Itt vannak az én ovujaim. Ezeket reggeli vizeletből csináltam akkor.

[link]

[link]

2012. máj. 17. 10:11
 28/58 A kérdező kommentje:
Igen sajna képen még annyira sem látszik mint élőben!Fiammal 5 hetes terhes voltam és akkor is ilyen halványan mutatott nálam,ezért reménykedem!Mensim nincs azóta sem hasamon furcsa olyan érzés mintha valaki rajta ülne folyamatosan!Melleim feszülnek tejem szivárog,szemérem ajkakon lilás elszíneződés,mellbimbóimon szintén!Hétfőn megyek dokihoz beszéltem vele telón azt mondta ettől hogy a teszt nem mutatja még lehetek babás mert ha még kicsi az embrió akkor elképzelhető hogy nem mutatja főleg ha előzőnél is így volt!Már annyira bizonytalan vagyok mert egyszer a tesztek ellenére is úgy érzem ott van egyszer meg a tesztek miatt úgy vagyok vele hogy csak beképzelem!Szóval már nem tudom de nagyon várom vagy így alakul vagy úgy de biztosat tudjak végre!
2012. máj. 17. 10:23
 29/58 anonim ***** válasza:

Előző vagyok még mindig. Oké, a testedet te ismered, éna saját tapasztalatmat irtam le, meg amiket itt olvasok többnyire. Viszont azt nem értem, hogyha a tesztjeid tegyük fel még negativok maradnak (ne igy legyen) hétfőig, akkor az orvos szerinted mit fog látni? Ha még annyira kicsi, hogy hcg-t sem termel kimutatható értékben, akkor szerintem a legjobb esetben csak felritkulást láthat majd.Esetleg. Irtad, hogy 5 hetesen lett halvány pozitiv a teszted a fiadnál. 5 hetesen is éppenhogy látnak uh-n valamit, de van hogy még semmit. Akkor azt jelenti, hogyha azt a terhességedet vesszük alapul, akkor most max 4hetes és 3 napos terhes lehetsz, ami azt jelenti, hogy éppenhogy 5 hetes leszel hétfőn amikor dokihoz mész. Hozzáteszem, hogy nagyon szurkolok, én is tudom milyen reménykedni, negativakat tesztelni, várni a csodát, jeleket keresni. Szóval hajrá, csak hidd el jobb ha nem éled bele magad, mertha mégsem vagy babás, jobban fog fájni! Kitartást, szoritok!!!!

10hetes 3 napos kismama.

2012. máj. 17. 10:48
 30/58 A kérdező kommentje:
Szia!Igen ezeket én is tudom mert fiamnál 5 hetesen is meg volt ugye a halvány pozitív meg a laboros meg erősítés de uh-n nem láttak semmit!= hetesen látták először,viszont már csak azért is megyek dokihoz hogy hátha tud valami biztatót mondani vagy látni mert izgulok hogy jól gondolom vagy sem!Nem szeretnék csalódni de félek tőle!Neked gratulálok a picihez!
2012. máj. 17. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!