Babát szeretnénk mensi előtt egy nappal állok! Jóstesztként ovun halvány teszt csík terhességin szintén szellem csík de csak később mutatta ki és tényleg csak szellem csík mert alig látni! Lehetek vajon babás?
ha ma kellene megjönnie, akkor már sztem csinálhatsz terhestesztet, sok kimutatja már aznap vagy előtte pár nappal..én nem használtam jóstesztet, de elmaradt napon kimutatta nekem már az xepil is (a másiknak nem jut eszembe a neve).
sok sikert!
Szia!Rendben!:-) Csak nem bírtam ki és ma is teszteltem igaz nem a reggeli elsőből de ilyen lett!
Az ovu megint halvány csíkos a terhességi több idő(1óra)eltelte után nagyon halovány szellem csíkos!Az utolsó együttlétünk amiből baba lehetne Ápr.30.-án volt az első pedig Ápr.20.-án a hőm most vissza esett 36,4-re görcsölgettem picit megint de vér sehol!Melleim fájnak nyomásra pici tej szivárog!Nem kellene már a tesztnek rendesen kimutatnia ha baba van a dologban?Olyan bizonytalan vagyok és napról-napra türelmetlenebb!:-S
Látok valami nagyon-nagyon halvány 2. csíkot, de lehet, hogy csak szellemcsík. Ne keseredj el, nekem van két gyerekem és csak a mensi elmaradása után 7 nappal mutatta ki a teszt. Van remény!!! A hasszúrka is jó jel lehet!
Amíg nem jön meg, ott a remény :)
Ha tesztelsz még, kérlek írd meg és mutasd meg! Nagyon drukkolok!!!! Puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!