Renike1984 kérdése:
Babát szeretnénk mensi előtt egy nappal állok! Jóstesztként ovun halvány teszt csík terhességin szintén szellem csík de csak később mutatta ki és tényleg csak szellem csík mert alig látni! Lehetek vajon babás?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtt állok 1 nappal és babát szeretnénk! Ma dél előtt (nem reggeli első vizeletből) csináltam egy One Step Ovu (20miu/ml) tesztet jós tesztként és egy ugyan ilyen terhességit (10miu/ml)! Az eredmény az ovun egy nagyon halvány teszt csík a terhességin csak később látszódott egy szellemcsík! Du ugyanezt megismételtem ovunk kicsit erősebb de még halvány teszt csík, terhességin semmi! Hasam picit görcsöl de nincs a felfújódott has ami szokott, remélem nem jön meg! Tejem a fiam után már hónapokkal ez előtt el apadt most szivárog pár csepp ha megnyomom és néha szurkál a hasam! Szerintetek reménykedhetek benne hogy baba lesz vagy ilyenkor már egyértelműen mutatnia kéne akkor a tesztnek? Köszi aki válaszol!Már van egy 2,5 éves kisfiam így második gyerek lenne!A dél előtti terhességi teszten is csak halvány szellem csík van és azt írják fél óra után ne olvassuk le az eredményt de igazából már dél után van és most vehető kicsit jobban ki mint eddig de az ovunk is nagyon halovány!Viszont menzesz előtt ugye nem igazán lehetséges pete érés ezért reménykedem hogy baba van a dologban!Bővebb folyásom is van már 1-1,5hete!Max.25 napos terhes lehetnék ha baba van a dologban!Szerintetek reménykedhetem?2012. máj. 14. 14:26
41/58 A kérdező kommentje:
Ja ma reggel megint tesztelt az utolsó tesztemmel még mindig negatív!:-( Viszont most olvasom a dobozát hogy csak 25-ös érzékenységű szóval még akármi is lehet!:-(
2012. máj. 22. 07:19
42/58 anonim válasza:
Az igaz, hogy nem mindenkinél félidőben fogan a baba, de te azt irtad, hogy április 30-án voltatok együtt a férjeddel, ami már 22 nap. A megtermékenyülés+beágyazódás 14-16 nap. A tüneteket főleg a hányingert meg a hcg hormon csinálja, ami azt jelenti,már mutatnia kellene a tesztednek.
Kiváncsi vagyok mi lesz a béta hcg-d eredménye, hány mmol. Majd ird meg, megy a drukk.
43/58 A kérdező kommentje:
Szia!Rendben megírom holnap ha kezemben a papír meg holnap megyek vissza a dokimhoz is!:-) Ezt vizeletből nézik?Vérvételt nem kért a dokim csak vizeletből terhességi tesztet!:-(
2012. máj. 22. 13:00
44/58 anonim válasza:
vizeletből nézték? Akkor az csak egy sima terhességi teszt,nem? Nekem vért vettek, és onnan nézték meg a béta hcg szintet. Előző voltam.
45/58 A kérdező kommentje:
Szia!Igen csak vizelet volt!Felhívtam a laboros ismimet azt mondta negatív de jövőhéten menjek vissza ismételtetni ha addig nem lesz semmi!:-(Holnap délre megyek vissza a nőgyógyászomhoz az eredménnyel kíváncsi vagyok hogy tovább vizsgálnak majd vagy simán elküld hogy jöjjek vissza később!:-(
2012. máj. 22. 16:34
46/58 anonim válasza:
Én a helyedben biztos kérnék vérből béta hcg mérést. Az adja meg egyértelműen ilyenkor aválaszt. Emlitsd meg a dokidnak.
47/58 anonim válasza:
nem is értem miért nem erre küldött. ja és az előző meg azt megelőző voltam.
48/58 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért nem kért valami komolyabbat mikor még azt is mondtam neki hogy itthon 10-es-el teszteltem és mi volt az eredmény!:-S Ma megyek vissza délre hozzá remélem nem hagyja annyiban és elküld vérvételre vagy hüvelyi UH-ra!Ma reggel megint hányingerem van!Eddig még nem hánytam de kavarog a gyomrom!Vérzés persze azóta se semmi!
2012. máj. 23. 08:48
49/58 A kérdező kommentje:
Megjöttem!Doki nem küldött sehová tovább hiába kértem nem látta értelmét!" hét múlva kontroll ha addig is negatív és nem jön meg ad egy bogyót ami meg hozza és ennyi!:-(((
Ha van újabb fejlemény írok!
2012. máj. 23. 13:49
50/58 anonim válasza:
35-ösvagyoj:
:(( ezt nem értem....
Akkor pszichés lenne az egész?
Furi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!