Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki 15 évesen lesz...

Ha valaki 15 évesen lesz terhes megtarthatja a babát? Mármint ugy értem hogy ilyenkor már nem a szülö dönt az abortuszról igaz?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 13:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem szóljon nagyon gyorsan a szüleinek. Beszéljék meg mi legyen. Ne döntsön egyedül ő még egy gyerek. Nem kéne gyereket szüljön. Jobb lesz ha átgondolja és ésszerűen dönt. Elfogja rontani az egész életét. Mit kezd egy gyerekkel? Miből neveli föl? Vele mi lesz az ő életével?

Mit kezd majd ha nagyobb lesz a gyerek? Nagyon nem szeretem sőt utálom ezt mondani de jobb lenne ha elvetetné. Mert így a saját és a környezete na meg a gyerek életét is tönkre tenné.

2009. jún. 25. 16:06
 22/29 anonim ***** válasza:
60%

szerintem nem kellene lehurrogni egy 15 éves "gyereket", csak azért mert a huszonvalahány éves felnőttek gyávábbak és szerintük meg kellene ölni a magzatot... igenis becsülöm azt, aki, ha már egyszer hülyeséget csinált, akkor igenis meri vállalni és nem öl meg valakit, mert neki úgy könnyebb!!! szívből remélem, hogy tényleg megszüli és boldogok lesznek...

és valahol nagyon sajnálom azokat a gyerekeket, akik olyan családba születnek, ahol természetes dolog volt megölni a testvérüket, mert épp nem jókor akart volna megszületni...

2009. jún. 25. 17:43
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
A szülő nem kényszeríthet az abortuszra, viszont a babának ők lesznek a gyámjai. Ha ezt nem vállalják, akkor a gyermekotthonba fogják elhelyezni a kicsit, amíg az anyuka nagykorú nem lesz.
2009. jún. 25. 18:14
 24/29 anonim ***** válasza:
55%
A 17:43-tol kérdezem ha a te gyereked 15 éves lenne és közölné hogy terhess neki is ezt tanácsolnád, mert szerintem nem.
2009. jún. 25. 18:50
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
a 17.43-as vagyok. sajnos tévedsz. igenis azt mondanám neki, hogy szülje meg. és 100%-ban mellette állnék a felnevelésben... bocs, de nekem az anyukám annak idején ugyanezt mondta, és remélem, hogy majd a lányom is ugyanezt a biztos hátteret fogja a lányának adni, hogy történhet bármi...
2009. jún. 25. 20:16
 26/29 A kérdező kommentje:
akoris a szülei lesznek a gyámjai ha az apa már felnöt korú?
2009. jún. 25. 21:26
 27/29 anonim ***** válasza:
89%

Óhh jesszus szegénykém kaptál hideget-meleget, figyelj csak abban mindenkinek igaza van h egy emberi életről van szó, de az h meg szeretnéd tartani az nagyon becsülendő és ha az anyukád lennék melletted állnék mindenben, mert az a gyerekes, aki az első felmerülő problémánál arra gondol h ne tartsák meg fiatal nincs pénze nincs munkája ezek olyan állapotok amik változnak egy pici az aki képes arra h változtasson. Ha az apa nagykorú ő bizony vállalja a babát az ő gyámsága alá helyezik és mire 18 leszel már törvényesen is anyuci lehetsz.Szülök nem kényszeríthetnek abortuszra!!!

Nyugodj meg és koncentrálj a babavárásra

B

2009. jún. 26. 06:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha az apa nagykorú.lehet a gyámja a babának,HA tudja igazolni a megfelelő körülményeket,van lakás,munka,...környezettanulmányt csinálnak mielőtt odaadják neki a gyámságot.Viszont én azt ajánlom,ha a szülei mellette állnak,ne adja az apukának a gyámságot,mert bármi történhet(szétmennek,elmegy az apuka)és elviheti a kisbabát amit szerintem az anyukája nem szeretne.És ha elviszi,még fel sem jelentheted,mert ő a gyámja.Bonyolult egy dolog az biztos,és az,hogy az apának adja a gyámságot,elég nagy bátorság,de ezt csak akkor tedd meg,ha biztos lábakon van a kapcsolatotok.De Te döntöd el.

2009. jún. 26. 09:15
 29/29 anonim ***** válasza:
85%

Döntött már az ismerősöd hogy mi legyen? Megtartsa vagy sem.

Én abortusz ellenes vagyok főleg mióta nekem meghalt a babám. De nem tudod mennyire tudná egy 15 éves lány felnevelni a gyereket. Mondjuk az se biztos hogy nem tudná.

Szülei segíthetnének. Lehetnének a baba gyámjai.

Ha nekem lenne egy 15 éves lányom és terhes lenne biztos nem kényszeríteném abortuszra de arra se hogy tartsa meg.

Mindenben támogatnám. Az a szülők hibája is hogy sok lány jár sajnos így, mert nem világosítják föl őket.

2009. jún. 26. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!