Szerintetek jó szülő leszek? Babát szeretnénk a Párommal, de van bennem egy kis félelem. Bennetek is megvoltak ezek a félelmek?
Figyelt kérdés
Vajon jó szülő leszek? Fel tudom-e nevelni? Honnan fogom tudni, hogy mikor mit kell tenni? Félek...2011. febr. 7. 20:11
1/7 anonim válasza:
IGEN,IGEN,és ÖSZTÖNBŐL:)
Hidd el menni fog.
2/7 A kérdező kommentje:
:) :) Köszi
Remélem, de most még félek és teljesen tanácstalan vagyok.
2011. febr. 7. 20:32
3/7 anonim válasza:
Mint mindenki az elején. Nyugi, ha tényleg akarod azt a babát, akkor ösztönből fog menni minden!!! Tapasztalat ;-)
4/7 anonim válasza:
Én attól félek, hogy nem tudom majd szopiztatni, mert nem lesz tejem :S Anyai ágon se nagyimnak, se anyumnak nem volt teje, így hát esélyét látom, hogy nekem sem lesz... :( Pedig olyan jó lenne :(
5/7 anonim válasza:
Teljesen normális, amit érzel. És természetesen nagyon jó anyuka leszel! :))
6/7 anonim válasza:
Első vagyok megint.Teljesen rendben van,hogy félsz,ha nem tennéd,akkor lenne baj.
21.45-nek pedig,se nagymamámnak,se anyukámnak(3 gyereknél) nem volt teje.Az enyém gyakorlatilag ömlik.Igaz nehezen indult,megküzdöttünk vele mindketten,de sikerült.Neked is fog.
7/7 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok nektek!!!! Köszönöm!
2011. febr. 8. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!