Ti is beszéltettek már be magatoknak hülyeségeket?
Figyelt kérdés
mikor elkeztük a baba projektet nem gondoltam volna hogy ennyire nehéz lesz épp ésszel végig csinálni.Első 3 hónapba lazán vettem a dolgot,utána a nap 24 órájából 20 órát a neten lógtam és mindent olvastam a teherbeesésről,aztán jöttek a tesztek sora és bebeszéltem magamnak dolgokat mindenre oda figyeltem.Még akkor is azt hittem hogy terhes lehetek ha megjött a nemvárt.Most 3. hónapja mérem a hőm,komolyan mondom ha nem látnám leesni a hőm még most is bebeszélném magam hogy ettől függetlenűl lehetek babás.Mint pl. a mostani mensimnél is,2 napig erősen görcsöltem és szokásosnál több vér jött belőlem,ma pedig csak alig a negyede.Ez lesz a 10. hónap próbálkozás.2012. máj. 9. 19:08
1/12 anonim válasza:
Szia,mi a 9. hónapnál tartunk.A 3.-ra várunk és nem jön.Én is az ezelőtti hónapokban már az összes korai tünetet tapasztaltam magamon.És minden féle betegséget bebeszéltem magamnak,hogy hormonzavaros vagyok,cisztám van stb.Már nem merek tesztelni sem.Holnapra nem várom.Hétvégén akarok csak tesztelni,de úgy sem bírom ki.Ha persze addig nem jön meg.De nagyon nem szeretném ha megjönne.Most érdekes,mert semmi tünetem nincs.
2/12 anonim válasza:
Ja,az en legujabb hulyesegem is hasonlo, megvolt rendesen a mensim,semmi szokatlan, elmult,a 9. nap/ ejszaka egyutt voltunk, ma vagyok a ciklusom 12. napjan, es barnaztam.... na en hulye idiota meg mar tunetnek( beagyazodasnak) remelem, mikor 3 nap alatt meg tuti hogy veletlen sem.... ja meg a tobbi, mellfeszules, ami ilyenkor nem szokott lenni, meg faradtsag, puffadtsag erzes, meg minden kaja jon visszafele ( bufizek allandoan :/) . De pedig tudom h nem baba, de megis ilyen hulyesegeket beszelek be... szoval megertelek! De fel a fejjel, es probaljunk meg "eszhez terni" :)
3/12 anonim válasza:
Igen megértelek,mindenki azt mondja,h nem kell görcsölni rá,na de könnyű azt mondani.Egyszer csak fog sikerülni.
4/12 anonim válasza:
ja még nálam is volt ilyen,h menszi előtt 2 nappal barnáztam,és bebeszéltem,h terhes vagyok.és nem is teszteltem.aztán megjött.Mondjuk én azt sem értem,hogy pontosak a ciklusaim és mégsem jön össze.
5/12 A kérdező kommentje:
kedves első!azért írd majd meg a fejleményeket :) köszi a válaszokat :) az a legnagyobb baj hogy nem várt előtt a tünetek többsége lehet mensi vagy baba is,a nem várt nap előtti napok a legnehezebbek,akkor vagyunk legképesebbek bebeszélni a dolgokat sajnos
2012. máj. 9. 19:59
6/12 anonim válasza:
Detto ugyanez. Minden menzi előtti tünet az nálam terhességi tünet. :) :) :)
Persze 2,5 év sikertelenség után már nem csoda, mert annyira szeretnénk és annyira kiokosítjuk magunkat a lehetséges jelekről - főleg ezen a honlapon :).
Aztán mindig jön az új hónap reménye...
7/12 anonim válasza:
Kedves kérdező.Mindenképpen írok majd,a fejleményekről.Utolsó válaszadóval teljes mértékben egyetértek.
8/12 anonim válasza:
Nekem előző párommal nem jött össze 10hónap alatt.Sehogyse.És késett 3-4heteket a mensim mindig.Vagy nem lehet neki gyereke,vagy a fog.gátló gyógyszer kavart be nekem.De inkább az első,ugyanis 19hetes babás vagyok mostani páromtól,s mindössze 2x élvezett belém mióta együtt vagyunk.Sokszor hallottam olyanról,hogy egyszerűen vannak akik nem illenek össze genetikailag vagy sok sok év alatt "immunis" lesz a nő a párja spermáira.De én azt hiszem,ha valaki nagyon akar babát,annak csak azért se jön össze.Nekem ez volt.Mostani párommal nem akartunk,mert én csak 21vagyok és szakképzésre járok még,ő meg munkanélküli lett,tehát elég felelőtlenség a dolog,de mégis csak a mi kis nagyfejűnk:) És lesz valahogy.
9/12 anonim válasza:
Szia kedves kérdező,a mai napon sajnos megint megjött.2 hónap múlva letelik az 1 év próbálkozás.Én mindkét gyermekemmel májusban lettem terhes.Remélem most sikerül.Már nem tudom mibe reménykedjek.Veled mi újság,mikor lesz peteérésed?/a 3.babára váró/
10/12 anonim válasza:
Ja és most már annyira kiokosodtam én is,hogy azt feltételezem magamról,hogy nincs peteérésem,és a tüszők átalakultak cisztává.Csak a ciklusaim rendszeresek.Megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!