Milyen hülyeségeket csináltál vagy akartál csinálni kamaszkorodban?
szia! 15 évesen ittam, cigiztem, lógtam a suliból. előtte sohasem tettem, csak ahogy mondják, rossz társaságba keveredtem. majdnem megbuktam matekból, pedig korábban négyes, ötös voltam. a szüleim kétségbe estek, de nem igazán tudtak mit tenni.
aztán a rossz társaság lebukott mellőlem, én meg visszatértem a régi kerékvágásba, lettek új, kevésbé zűrös barátaim. ha ez a fordulat nem következik be, sosem lettem volna végül kétdiplomás, kétgyerekes, munkában sikeres és a szüleivel napi szintem jó kapcsolatot tartó ember.
durva egy év volt...ja, és tök felesleges.
Hat semmit...
de sokat szerettem volna:((
dfe nalunk jo bulik voltak:))
Még nem sok mindent,van még időm,most lettem 15.
Nekünk inkább csak csínyek voltak.
pl.:osztálykiránduláson krémsajtot tettünk of. ülésére és beleült.Vagy megbeszéltük szünetbe,hogy nem írunk az óráján és tényleg nem írtunk,ő meg ordibált.
Vagy amikor senki nem vitt cuccot úszásra és azt mondtuk,hogy megvan.Nem is tűnt fel a tanár,hogy az összes lánynak egyszerre van meg,csak akkor csodálkozott mikor a fiúk is ezt mondták xD
15/L
haaat meg nem sok mindent...axem a legdurvabb az az h neha+neha ragyujtok 1xal cigire suli idobe...
15/L
Hát, pl azt hazudtam, hogy az egyik barátnőmnél vagyok, ő meg azt, hogy nálam, ehelyett elmentünk piálni a haverokhoz. :D És lebuktunk. Volt még több és durvább hülyeség is, de azok nem jutnak eszembe. :D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!