Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen hülyeségeket csináltál...

Milyen hülyeségeket csináltál vagy akartál csinálni kamaszkorodban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 16:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Semmilyet és komolyan. Sosem értettem azokat akik hülyülni vágytak meg bohóckodni. Hiába, ilyen túlkoros vagyok, de nekem így jó. Az más kérdés hogy csináltam olyat ami mások szerint hülyeség, de szerintem nem volt az és nem is bántam meg.
2010. máj. 21. 16:38
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
Én 19évesen férjhez mentem és gyereket szültem!!!Na??Elég nagy hülyeség???:)
2010. máj. 21. 17:14
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

szia! 15 évesen ittam, cigiztem, lógtam a suliból. előtte sohasem tettem, csak ahogy mondják, rossz társaságba keveredtem. majdnem megbuktam matekból, pedig korábban négyes, ötös voltam. a szüleim kétségbe estek, de nem igazán tudtak mit tenni.

aztán a rossz társaság lebukott mellőlem, én meg visszatértem a régi kerékvágásba, lettek új, kevésbé zűrös barátaim. ha ez a fordulat nem következik be, sosem lettem volna végül kétdiplomás, kétgyerekes, munkában sikeres és a szüleivel napi szintem jó kapcsolatot tartó ember.

durva egy év volt...ja, és tök felesleges.

2010. máj. 21. 17:27
 4/26 anonim ***** válasza:
45%
felöltöztem bitchnek és elmentem melegbárba és még szoptam is :$ és ezt mind 13 évesen.
2010. máj. 21. 17:33
 5/26 anonim ***** válasza:
77%

Hat semmit...

de sokat szerettem volna:((

dfe nalunk jo bulik voltak:))

2010. máj. 21. 17:57
 6/26 anonim ***** válasza:
90%

Még nem sok mindent,van még időm,most lettem 15.

Nekünk inkább csak csínyek voltak.

pl.:osztálykiránduláson krémsajtot tettünk of. ülésére és beleült.Vagy megbeszéltük szünetbe,hogy nem írunk az óráján és tényleg nem írtunk,ő meg ordibált.

Vagy amikor senki nem vitt cuccot úszásra és azt mondtuk,hogy megvan.Nem is tűnt fel a tanár,hogy az összes lánynak egyszerre van meg,csak akkor csodálkozott mikor a fiúk is ezt mondták xD

15/L

2010. máj. 21. 18:06
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
hát mi(szerdán) gyújtogattunk a budiba és kaptunk is 1 igazgatóit
2010. máj. 21. 19:21
 8/26 anonim ***** válasza:
65%
haaat meg nem sok mindent...axem a legdurvabb az az h neha+neha ragyujtok 1xal cigire suli idobe...
2010. máj. 21. 21:06
 9/26 anonim ***** válasza:
61%

haaat meg nem sok mindent...axem a legdurvabb az az h neha+neha ragyujtok 1xal cigire suli idobe...

15/L

2010. máj. 21. 21:06
 10/26 anonim ***** válasza:
68%

Hát, pl azt hazudtam, hogy az egyik barátnőmnél vagyok, ő meg azt, hogy nálam, ehelyett elmentünk piálni a haverokhoz. :D És lebuktunk. Volt még több és durvább hülyeség is, de azok nem jutnak eszembe. :D

15/l

2010. máj. 22. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!