Milyen hülyeségeket csináltál vagy akartál csinálni kamaszkorodban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 16:34
11/26 anonim válasza:
Megléptem utolsó félévbe suliból és érettségiről is, többet se láttak. A bizit is póstán küldték meg. Azóta se bántam meg, xar hely volt.
12/26 anonim válasza:
Mi Jackass-eset játszottunk :) Nem vicc, tényleg olyan ökörségeket műveltünk, mint Steve O, és társai, annyi kivétellel, hogy ami túl veszélyesnek tűnt, azt nem csináltuk meg.
13/26 anonim válasza:
én semmit, bánom is.... mindig mindent jól meggondoltam... max annyi volt, hogy elszívtam 1-2 szál cigit, semmi más hülyeséget nem csináltam.
21 L
14/26 anonim válasza:
Mi bedobtuk a takarítónénit a szertárba :D
15/26 anonim válasza:
Én Orosházán voltam koleszos.Minden csütörtökön kiszöktünk a másodikról,és átmentünk Nagyszénásra bulizni.Persze visszafelé nem tudtunk mászni ezért csak a reggeli kapunyitáskor tudtunk bemenni.
Soha nem vették észre.
Nem bántam meg,lesz mit mesélnem a gyerekeknek :D
16/26 anonim válasza:
Osztálybulira vittünk piát,cigit (tanár nemvolt bent).. bár aztán lebuktunk, és nagy balhé lett belőle :DD
Többször kiszöktem már bulizni.
14/L
17/26 anonim válasza:
a naplot megfogtam meggyujtottam és második elemetröl ledobtam
18/26 anonim válasza:
Húha,tényleg azt hiszitek,hogy ettől vagytok "menők"? Nem attól lesz valaki"menő",hogy minél nagyobb idiótaságot csinál.
19/26 anonim válasza:
Nem ez nem menőség kérdése, ez a poén.
20/26 anonim válasza:
leköptem az igazgatónő kocsiját miközben bent ült a férje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!