Milyen hülyeségeket csináltál vagy akartál csinálni kamaszkorodban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 16:34
21/26 anonim válasza:
beletettem az ujjam a postaláda "lyukába" nagy slunggal elszaladtam az ujjam meg majdnem ottmaradt 2 órán keresztül ömlött a vér
22/26 anonim válasza:
és körbe az ujjam felszakadt
12/l ( ez most volt 2 hónapja )
23/26 anonim válasza:
17 éves voltam. Azt hazudtam, hogy a barátnőimmel vagyok, de igazából a nálam 15 évvel idősebb barátomnál voltam. Nem bántam meg, azóta a férjem lett és most már nem hazudok róla.
24/26 anonim válasza:
hat csokoloztunk a pasimal (13 eves vagyok) es rajta kapott egy tanito mert iskolaba csinaltuk es elmondta az egesz igazgatosagnak egy gyulesen! jo letoltak erte.
25/26 anonim válasza:
néhány apró dolgot:
-12 évesen füveztem
-5-ször berugtam(11,12 éves voltam)
-sokszor gyújtogattam pl suliban is
kb ennyi
13/f
26/26 anonim válasza:
Én MÉG nem csináltam igazábol akkora hülyeséget.Most lettem 14 úgyhogy van rá időm
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!