Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Május 15-re?

Ki nem várja Május 15-re?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?Tünetekkel hogy álltok??
2012. máj. 7. 21:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

14.-én reggel mindenféleképpen csinálok egy tesztet,mert délután megyek a dokihoz.Gondolom megfog UH-ni,de ha nincs baba május végén műtét!!:( Most már elkerülhetetlen...

Viszon4 most kaptam tüszőrepesztöt és most azért izgulok annyira!:))))

Sok sikert Neked is!Drukkolok!!!

2012. máj. 8. 21:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok én 12 nem várom tünet semmi úgy hogy én nem nagyon reménykedek.
2012. máj. 9. 05:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó: attól hogy nincs tünet még abszolút ott lehet az a baba!! Sok mindenkinek pont a tünetmentesség a "gyanús".:)

Kedves KÉrdező: miért kellene műteni téged, ha megkérdezhetem?

Hát nálam volt tegnap az a kis rózsaszínezés pisilés után (csak a wc-papír lett olyan, a tiszt. betét nem), gondoltam, hogy meg fog jönni idő előtt, de végül nem. Most reggel a 2. pisi után megint nagyon halványan volt egy kis rózsaszínezés - ez már gyanús.:( De sajnos nem pozitív értelemben.

Ti mit tudtok: a beágyazódásos pecsételés-vérezgetés-barnázgatás eltarthat több napig is?

Nekem az első terhességemnél semmiféle rózsaszínezgetés-barnázgatás nem volt a beágyazódás időszakában, csak hasszúrka+görcs, ezért félek, hogy ez most inkább menzi lesz.:( csak miért ilyen korán??

Évi

2012. máj. 9. 07:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Szia Évi!Nekem is volt olyan,hogy beágyazódás idején rózsaszínes folyásom volt egy kevés.Meg is örültem neki,mert még soha nem tapasztaltam ilyet.Aztán rá pár napra megjött!:( Úgyhogy nem tudom már mit lehet jelek venni!

Egyébként semmi gyanusat nem veszek magamon észre.Azt mondják az ember megérzi ha terhes.Én még sose éreztem és nem is voltam még soha az!!!

Voltak hormon problémáim,azt sikerült rendbe tenni!Most volt érett tüszőm,szúrit is kaptam rá,rá is gyúrtunk és ha igy se sikerül akkor következik a petevezeték átjárhatósági műtét (laparoszkópia).

Valószínü akkor lehet a gond és azért késik a babánk már 4 éve!!!:(

Akkor Te meg kistesóra gyúrsz?!

Nyugi,az utolsó percig van remény!!!

2012. máj. 9. 20:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Na csajok mi a helyzet veletek???Irjatok!!!!
2012. máj. 10. 21:16
 16/21 Megyo88 válasza:
Ma teszteltem egy halvány pozitívat! (Igaz, nem reggeli első vizeletből!) :) Nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi baj, hogy tényleg sikerült és erősödni fog a 2. csík! De további tüneteim még mindig nincsenek!
2012. máj. 12. 12:52
 17/21 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!!Remélem nem kiabálom el!:)

Hát sajnos nekem semmi terhes tünetem nincs és már nagyon meg akar jönni!:( Azért még megvárom a hétfői uh-t.

2012. máj. 12. 21:40
 18/21 Megyo88 válasza:
Drukkolok neked! Én sem szeretném elkiabálni, mert még van idő a "nem vártig"!
2012. máj. 13. 09:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Évi vagyok.

Megyo, gratulálok neked!!:)

Kérdező, nálad mi újság? Remélem, nem kell műteni!!

Nekem sajnos megjött, még 10-én.:( 26. napra, pedig amúgy mindig 29 naposak a ciklusaim.

2012. máj. 16. 11:54
 20/21 Megyo88 válasza:

Köszönöm szépen, de még mindig nem szeretném elkiabálni!

Sajnálom, hogy megjött! De következőleg sikerülni fog, ne add fel! Drukkolok! :)

2012. máj. 16. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!