Van valaki, aki május 5-6-ra nem várja?
Figyelt kérdés
Van valami tünetetek? Mikor teszteltek?2012. máj. 2. 13:51
1/7 anonim válasza:
Én május 12.re nem várom! Tünet nincs és még kicsit korai is lenne a tünet! Én személy szerint megvárom a nem várt napját és akkor tesztelek! Akkor már biztos lesz halvány csík ( persze csak akkor ha sikerült a baba )!
2/7 anonim válasza:
Én május 7-re nem várom. Mit érzel? Nekem fáj a mellem, mást nem érzek. Kb. a 8-9. napon nyilalgatott a hasam.
3/7 anonim válasza:
Én 6-10ig várom. 30-34 napos ciklusaim vannak, nem tudom biztosan. Nekem ma nyilalgatott a hasam, egyébként más tünetem nincs. Azt se tudom kellene-e éreznem valamit. Ti mióta próbálkoztok?
4/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én is május 7-re nem várom. Kicsit nyilalgat a hasam, meg nagyon nagyon kicsit mensiszerű görcs. Eddig feszült a mellem is, de ma már nem annyira. Szóval semmi extrát nem érzek. Hát kiváncsi leszek nagyon. Ma megvettem a tesztet. Jajj, annyira kiváncsi vagyok. :)
VV
5/7 anonim válasza:
És mikor akarsz tesztelni? Reggel? Én reggel csinálok egyet, mert már nem bírom ki :)
6/7 anonim válasza:
Az a terv, hogy vasárnap, május 6-ig nem tesztelek. De még közel sem biztos, hogy addig kibírom. :)
VV
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!! Vártam május 6-ig és megérte. Nagyon erős pozitív tesztem lett. El sem hiszem.... ÍME: [link]
Veletek mi a helyzet? Hogy vagytok?
VV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!