Ki nem várja Május 15-re?
Szia!
Én május 13-ra nem várom. Tegnapig volt egy csomó tünetem: erős menzis hasfájás, napok óta szúrka, hőhullám-érzés, derékleszakadás, cicileszakadás, étvágytalanság.
Mára minden elmúlt, nem tudom mire véljem.
10. DPO-n vagyok elvileg.
És te hogy érzed magad?
Évi voltam.
Én is 15-ére nem várom, de klasszikus tünetekről még korai lenne beszélni.
A melleim megpüffedtek és a bimbók rettenetesen érzékenyek lettek, azon kívül össze-vissza "kell" ennem mindent!!! :)
Ez tegnap jelentkezett először, de remélem, csak múló szeszély!!! :D ...Most fönt is van a gyomorsavam rendesen!... :(
Sziasztok!
Én 18-ra nem várom.Nekem semmi tünetem nincs, hogy is lenne.Pénteken volt peteérésem.Ha az tünet hogy rengeteget eszek:-)De ez sajna nem az.Clostys hónap volt rendesen volt is peteérésem.Majd le szakadt a jobb oldalam annyira fájt egy napig.remélem sikerült nekem is és nektek is.Mielőbbi babásodást!:-)
Az első vagyok, Évi.
Nekem a mellfeszülés tegnap jelentkezett, hirtelen elkezdett szúrni-nyilallni, majd egész nap úgy éreztem, mintha szorítana a melltartóm - pedig nem is volt rajtam.:)) mázsás súlyúnak éreztem, mintha le akarna szakadni.
De a mai napra sajnos elmúlt minden tünetem.:( Illetve egy valami maradt: egyfajta ingerlékenység, de azt hiszem, ez inkább a frontoknak köszönhető.
De azért még nem adtam fel!:)
Sziasztok Lányok!!!
Hát nekem tegnap délután óta nagyon fáj a hasam,feszíti nagyon.Eléggé elviselhetetlen,meg is ijedtem egy kicsit!Gondolom most ágyazódna be!:)
Ezen kívül csak annyi még,hogy elég ingerlékeny vagyok,feszültnek érzem magam.
Hosszú még ez az egy hét!!:)))
Mikor teszteltek?
Sziasztok!
Évi vagyok.
Kedves Kérdező! Sztem nagyon ígéretesek a tüneteid!:)
Nekem az előbb pisilés után rózsaszín foltok maradtak a wc-papíron. 10. DPO-n vagyok. Ma már egyáltalán nem fájt a hasam, csak olyan feszkósnak érzem magam folyamatosan.
Remélem, nem kezdődő menzesz, mert ahhoz még nagyon korai lenne.:OOO
Megint Évi vagyok.
Jaj kedves Kérdező, most látom, hogy te is írod a feszkósságot, de jóóó!!:)) Mármint nem annak örülök, hogy te is feszkós vagy, csak hogy lehet, hogy ez egy jó jel?:)
KÉrdezted a tesztelést - hát én csak a nemvárt napja után merek leghamarább. Szóval 14-én, ha eljutok addig...
És te hogy tervezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!