Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Május 15-re?

Ki nem várja Május 15-re?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat?Tünetekkel hogy álltok??
2012. máj. 7. 21:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én május 13-ra nem várom. Tegnapig volt egy csomó tünetem: erős menzis hasfájás, napok óta szúrka, hőhullám-érzés, derékleszakadás, cicileszakadás, étvágytalanság.

Mára minden elmúlt, nem tudom mire véljem.

10. DPO-n vagyok elvileg.

És te hogy érzed magad?

Évi voltam.

2012. máj. 8. 07:13
 2/21 anonim ***** válasza:

Én is 15-ére nem várom, de klasszikus tünetekről még korai lenne beszélni.

A melleim megpüffedtek és a bimbók rettenetesen érzékenyek lettek, azon kívül össze-vissza "kell" ennem mindent!!! :)

Ez tegnap jelentkezett először, de remélem, csak múló szeszély!!! :D ...Most fönt is van a gyomorsavam rendesen!... :(

2012. máj. 8. 08:18
 3/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 18-ra nem várom.Nekem semmi tünetem nincs, hogy is lenne.Pénteken volt peteérésem.Ha az tünet hogy rengeteget eszek:-)De ez sajna nem az.Clostys hónap volt rendesen volt is peteérésem.Majd le szakadt a jobb oldalam annyira fájt egy napig.remélem sikerült nekem is és nektek is.Mielőbbi babásodást!:-)

2012. máj. 8. 09:21
 4/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én 16-ra nem várom, de nincsenek tüneteim! Igaz, ha nagyon figyelném magam, belemagyarázhatnám, de inkább nem! A mellfeszülés egyik napról a másikra jelentkezik nálatok, vagy fokozatosan?
2012. máj. 8. 09:59
 5/21 Megyo88 válasza:
Nekem is 15-én kellene megjönnie, de remélem nem fog! Rám éhségrohamok törnek, hőingadozásaim vannak, fel vagyok puffadva és érzékenyek a melleim!
2012. máj. 8. 11:52
 6/21 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, Évi.

Nekem a mellfeszülés tegnap jelentkezett, hirtelen elkezdett szúrni-nyilallni, majd egész nap úgy éreztem, mintha szorítana a melltartóm - pedig nem is volt rajtam.:)) mázsás súlyúnak éreztem, mintha le akarna szakadni.

De a mai napra sajnos elmúlt minden tünetem.:( Illetve egy valami maradt: egyfajta ingerlékenység, de azt hiszem, ez inkább a frontoknak köszönhető.

De azért még nem adtam fel!:)

2012. máj. 8. 12:05
 7/21 anonim ***** válasza:
Szisztok! En is 15-ere nem varom, tunetem hogy peteeres ota faj a mellem bar ez mult honaban is igy volt. Nagyon drukkolok mindenkinek! Laura
2012. máj. 8. 12:34
 8/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!!!

Hát nekem tegnap délután óta nagyon fáj a hasam,feszíti nagyon.Eléggé elviselhetetlen,meg is ijedtem egy kicsit!Gondolom most ágyazódna be!:)

Ezen kívül csak annyi még,hogy elég ingerlékeny vagyok,feszültnek érzem magam.

Hosszú még ez az egy hét!!:)))

Mikor teszteltek?

2012. máj. 8. 21:19
 9/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Évi vagyok.

Kedves Kérdező! Sztem nagyon ígéretesek a tüneteid!:)

Nekem az előbb pisilés után rózsaszín foltok maradtak a wc-papíron. 10. DPO-n vagyok. Ma már egyáltalán nem fájt a hasam, csak olyan feszkósnak érzem magam folyamatosan.

Remélem, nem kezdődő menzesz, mert ahhoz még nagyon korai lenne.:OOO

2012. máj. 8. 21:49
 10/21 anonim ***** válasza:

Megint Évi vagyok.

Jaj kedves Kérdező, most látom, hogy te is írod a feszkósságot, de jóóó!!:)) Mármint nem annak örülök, hogy te is feszkós vagy, csak hogy lehet, hogy ez egy jó jel?:)

KÉrdezted a tesztelést - hát én csak a nemvárt napja után merek leghamarább. Szóval 14-én, ha eljutok addig...

És te hogy tervezed?

2012. máj. 8. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!