Ha nem "nagykönyv" szerinti időpontban termékenyülök meg a ciklushoz képest, de tudom az időpontját, akkor mikor lehet legkorábban tesztelni?
Azért teszem fel a kérdést, mert mindenhol olyan válaszokat találok, amik szabályos ciklus számításra utalnak, meg következő menstruáció elmaradásához viszonyítanak... de ha nekem valamiért korábban történt volna a megtermékenyülés, nem a ciklus közepén, akkor nem kell megvárnom a következő elmaradt ciklust, mert már korábban kimutatható.. de pontosan melyik teszt és mikor (hány napra) tudja már legkorábban kimutatni?
köszi a válaszokat
Ismét utolsó vagyok. Nem akarlak elkeseríteni, nekem is halvány lett, nem első pisiből. Aztán még egyet csináltam az is. Halvány, de tisztán látható, és nem kellett várni, szinte egyből kijött a csík.
Ha halványan látszik, akkor az bizony pozitív. De azért pár nap múlva csinálj még egyet. Hány napja történt a "fogantatás"?
#21: 11 napja történt... szóval elvileg már lehet jel, de valószínűbb, hogy még korai tesztelni, és lehetett csak rossz a teszt...
azt tudom, hogy a halvány csík is csík, csak pont erre a fajta (expect) tesztre olvastam itt ma, hogy sokszor ad hamis pozitív jelet (ezért gondolom, hogy lehetett rossz az enyém is)... most majd veszek egy "gabriel" nevezetűt, mert több helyen is azt olvastam, hogy ajánlják, mert megbízható...
#24: olvastam a leírást, hogy 10 percen túl nem értékelhető :D
egyszerre jött ki, sőt előbb, mint a tesztcsík.. és 10 percen túl viszont eltűnt... ez még furi azért egy kicsit, mert inkább fordítva szokott lenni, ha jól tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!