Bölcsességfogak kihuzatása után szerintetek mikor
indulhat legkorábban a babaproject?
Figyelt kérdés
Én nagyjából 2 hét gyógyulási időre gondoltam, de lehet, hogy több?! Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
2012. márc. 23. 09:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem függ össze a kettő!
Ha nem lüktet meg fáj mozogni vele akkor nyugodtan!
Nálunk most volt fogprobléma és mi ugyan úgy hancúroztunk!:)
2012. márc. 23. 09:07
2/9 anonim válasza:
Ha már kihúzták akkor tuti jó.
Nekem volt egy ciszta műtétem a nyelvem alatt "kivágták"(bocsi, hogy így írom, csak jobban átlátod, hogy mit csináltak) és gyógyulási időn belül lettem terhes.
2012. márc. 23. 09:10
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan próbálkozhattok húzás után már. A gyógyulási idő változó, de azért az ritka, hogy 2 hét alatt teljesen rendben legyen. Én 1 hétig utána alig tudtam enni, bár már megvolt a fiam, és turmixolt kajcsikat evett, úgyhogy vele ettem. Még 1 hét volt, míg apránként tudtam enni már, de még szedtem fájdalomcsillapítót olykor. Még 1 hétig elég kellemetlen volt, és talán a negyedik héten már alakult vissza minden a régi kerékvágásba. De a seb lassan gyógyult be teljesen.
2012. márc. 23. 09:13
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat! :)
Én csak attól félek, hogy nehogy valami gyulladás legyen utána, ami esetleg árthat...
De akkor nem húzzuk sokáig az időt! :D
2012. márc. 23. 09:17
5/9 anonim válasza:
Óh, nekünk akkor fogant, mikor eldöntöttük, hogy most nem próbálkozunk egy fogászati műtét miatt. :)))
33 hetes km
2012. márc. 23. 10:06
6/9 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt nőtt ki, nem fért el, begyulladt, gyógyszert is kellett szednem, belázasodtam, kimetcették az ínyem hogy elférjen, doki nem akarta kihúzni mert egészséges fog volt. Makk egészséges a lányom!
2012. márc. 23. 10:44
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :)
2012. márc. 23. 11:16
8/9 anonim válasza:
Szia, nyugodtan próbálkozzatok, semmi gond nem lehet. :)
Bár nem nőgyógyász vagyok, csak fogorvostan-hallgató, de teljesen biztos vagyok a dologban. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!