Kinek mikor lett legkorábban poz. Az one step 10-es terhességi teszt? Hányadik dpo-n?
Szerintem még korai.
nekem a one step csak a nemvárt napján lett pozitív. Ha a 9. dpo-n tesztelsz, csak kiteszed magad egy esetleges csalódásnak.
Várj még. Legalább a hétvégéig.
Nekem is 10.dpo-n.
A hőleesésed lehet beágyazódás, attól számítva kell 3-4 nap, mire mutatja a teszt.
Én mondom, várj még! Ma vagyok a 9. dpo-n és negatívat teszteltem - gondoltam, hogy ez lesz, de győzött a türelmetlenség. Tudom, hogy nagyon korai volt, gondoltam, hogy nem lesz +, de akkor is csalódás sajnos. :( Tuti nem fogok a 13-14. nap előtt tesztelni. Persze ha addig meg nem jön.
A nagyobbik fiammal a 25-ös teszt a mensi kimaradása utáni második napon lett nagyon halovány, a kisebbik fiammal a 10-es teszt lett nagyon halovány + a 12.dpo-n.
Köszi nektek is.
Kedves utolsó, neked nincs esetleg görbéd?
Reggel csináltam egyet (nem bírtam ki), de sajna negatív. Egyébként nekem maradt a hőm 36,8-on.
Utolsó vagyok. :)
Van görbém: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!