Kinek mikor lett legkorábban poz. Az one step 10-es terhességi teszt? Hányadik dpo-n?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 13:45
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon bíztató neked is :)
Én reggel csináltam mégegy 10-es tesztet és most nem tudom mi van ???
10 percnél sejthetően láttam egy nagyon halvány vonalat, majd 20 percnél egészen bevastagodott és nagyon halványan, de rózsaszín. Szerinted bizakodhatok? Csak azért, mert a tegnapi azóta is full neg. maradt. A görbém ilyen:
2012. márc. 2. 10:55
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok!
Én ugyanígy vagyok vele, ma csináltam egy iszonyat halvány negatívat. Várakozó állásponton vagyok, mert a mensiig még van 2 napom. Akkor csinálok még egyet és ha az is + és erősebb, mint a mai akkor már örülhetek. Ezt javasolom neked is. :)
A görbéd egyébként nagyon szép és bíztató. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Megmutatod?
2012. márc. 4. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!