Mikor jelentkeznek legkorábban a terhesség tünetei? Mi
lehet ez?
Figyelt kérdés
a párommal gyereket szeretnénk. 1 hete próbálkozunk a babával és azóta úgy érzem,hogy fáj a hasam,szédülök. az létezik,hogy ez már a terhesség jele legyen?
Azt kéne figyelned,hogy mikor volt ovud és utána legkorábban 12 nappal figyelni a testedet.Annyi idő a beágyazódás és utána esetleg a jelentkezhet valamilyen terhességi tünet.De azok is inkább menzi elmaradása után 1-2héttel jönnek...
2012. márc. 7. 09:15
3/11 anonim válasza:
Elég buta kérdés!
2012. márc. 7. 09:17
4/11 anonim válasza:
1 hete nem lehet tünet, csak pszichésen. A tünetekért a Hcg hormon felelős, ami a beágyazódást követően termelődik. Többnyire az elmaradt vérzés után jelentkeznek az első tünetek, általában a 6. hét körül. Nekem teljesen premenstruációs tüneteim voltak, görcsölt is a hasam, azt hittem meg fog jönni, de nem jött meg. Mikor a szédülés és hányinger jelentkezett, márt javában tudtam, hogy terhes vagyok:)))
2012. márc. 7. 09:17
5/11 anonim válasza:
Egy hete próbálkoztok...szóval kizárt hogy a baba miatt legyen. A terhesség jelei az elmarad menzesz után jelentkezhetnek, általában a 6. héttől, de van akinél picit korábban.
Lehet most van peteérésed?
2012. márc. 7. 09:18
6/11 anonim válasza:
Szia! Ilyen korán lehet akármi, de valószínűbb a pszichés tünet... Elég frontos időszak van, + kb. ma kéne megjönnie. Én péntek óta szinte egyfolytában rosszul vagyok, szédülök, hol émelygek, hol meg farkaséhes vagyok, vagy a gyomrom ég, a melleim meg olyanok, mint a lufi, és sírva fakadok mindenen, plusz egyfolytában álmos vagyok. Nem vagyok baba projekten, valószínűleg az enyém front + PMS együtt...
2012. márc. 7. 09:36
7/11 anonim válasza:
:)))))
Vicces vagy!
Mi 1 éve próbálkozunk...
2012. márc. 7. 09:53
8/11 anonim válasza:
1 hete....Hát ez igazán felnőtt kérdésre vall....
2012. márc. 7. 09:58
9/11 anonim válasza:
sziasztok!én megcáfolok mindenkit,mert nekem az első tünetek igencsak hamar jelentkeztek,mensi előtt kicsit több mint egy héttel.és igazuk lett.pl.állandó pisilhatnék,hasi görcsök,éhség,nyugalom,fáradtság,valami Isteni sugallat,hogy megtörtént 4 év után a csoda:)
11+4 hkm
2012. márc. 8. 09:17
10/11 anonim válasza:
Persze, de ha olvasod a kérdést: ők 1 hete próbálkoznak, tehát 5-6 nap telt el max. az aktustól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!