Mikor jelentkeznek a terhesség miatt, a reggeli rosszullétek?
Értelmetlen 1 kérdés,
fussál neki még1x.
1. Nem jelentkeznek, hanem jelentkezhetnek. Mert nem mindenkinél van rosszullét.
2. Az is változó, hogy mikor, de általában 4 hétnél előbb (ez a fogantatástól számított 2 hét) nem szokott. Nálam 6. héten kezdődött.
3. A reggeli rosszullét csak a megnevezése, gyakran egész nap észlelhető, nálam legalábbis így volt.
4. Lehet émelygés, hányás, szédülés, egyénenként és terhességekként eltérő.
5. Általában a 12. hét körül már elmúlik, vagy enyhül.
Atyaég mennyi nyelvész van itt. :-DD Én értettem a kérdést. ;-) Nálam az első terhességnél a 8. héttől a 12. hétig tartottak. Konkrétan volt 1-2 nap, amikor be kellett telefonálnom, hogy nem megyek be, mert nem bírtam kikelni az ágyból, egyből émelyegtem, meg úgy éreztem, mint aki alatt mozgatják a talajt. Szerencsére ilyen csak ritkán volt. Egyébként pedig ezalatt a 4 hét alatt végig nagyon bizonytalannak éreztem a gyomrom, így étvágyam sem volt sok.
A második terhességnél most tartok a 6. betöltött hétnél, és egyelőre semmilyen tünetem nincs a mensi kimaradásán kívül.
De elvileg minden terhesség más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!