Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek beképzelem a...

Szerintetek beképzelem a meddőséget? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A párommal 6 éve vagyunk együtt.Eleinte ilyen hüvelybe felrakható tablettával védekeztünk, ami nem jött annyira be.Utána eseményutánit használtam,amitől felborult a ciklusom, tehát azt is abbahagytam.utána elkezdtem szedni a havi bogyósat, amitől híztam 10 kg ot! Most meg ott vagyunk hogy nem védekezünk, esetleg megszakításosan!Most eljött az idő hogy szeretnénk gyermeket.De bennem van egy olyan érzés hogy nekem nem lehet gyerekem, meg hogy ugysem tudok majd teherbeesni. Nem tutom miért van bennem ez az érzés...Esetleg amiatt lehet mert édesanyám nem tudott teherbeesni utánam, és a húgom lombikbébi lett?Nem tudom...SZÓVAL van bennem egy ilyen félelem.vélemények?Van akinek ugyanilyen érzése volt??

2012. máj. 4. 10:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
12.21-es vagyok. Remélem azért arra nem lesz szükségem. Elvileg természetes úton is sikerülhet, ettől függetlenül.
2012. máj. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!