Szerintetek beképzelem a meddőséget? Van ilyen?
1. Esemény utánival védekeztetek?!?!?! Azaz évente maximum kétszer voltatok együtt, mert többször nem lehet bevenni???
2. Ha így indulsz neki, bele fogsz bolondulni Persze, mindenkinek átfut az agyán egy pár percre, hogy mi van, ha neki nem lehet, de ezt ki kell verni a fejedből. Én PCOS vagyok, és inzulinrezisztens, tehát fel voltam készülve a nehezített pályára - mégis hála Istennek hamar jött a pici. Kevés olyan eset van ma már, amikor valakinek egyáltalán, semmilyen módszerrel nem lehet gyermeke. Éljetek egészségesen, és az legyen a kiindulási pont, hogy miért ne lehetne gyermeked???
(Megjegyzés: anyuméknak én közel 7 év után sikerültem végül is spontán, mikor már minden orvos lemondott arról, hogy nekik gyerekük legyen. Nekünk a 3. hónapban beköltözött a Manó.)
39 hetes kismama
2012. máj. 4. 10:54
szia!
Hála az égnek, a nehéz teherbeesés nem örökölhető :) Illetve azt én nem monanám meddőnek, aki lombikbébis.
Meddő az , aki se lombikkal, se más módszerrel nem esik teherbe. Nagyon jó, h a mai orvostudomány számos nőnek tud már segíteni, és az is sikeresen kihord egy babát, akiről 50 éve még "lemondtak" volna!:)
2012. máj. 4. 10:54
na meg mondjuk az eseményutánit én se értem, az nem fogamzásgátló! Még jó, h abbahagytad.....
2012. máj. 4. 10:56
4/11 A kérdező kommentje:
Hát ezek a válaszok jól esnek!Az esemény utánival meg ugy volt hogy max 3 x vettem be akkor is összevissza jött meg.Tehát hamar otthagytam!Én akkor is ezt így érzem valamiért...meg így megrögzötten anyáskodom a kutyámmal, és tudom hogy ez nem jó.De az is bennem van hogy 6 év alatt egyszer sem lettem terhes??Véletlenűl sem?ajj....ez olyan idegtépőő
Ne aggódj, van aki nem esik teherbe pedig csak megszakítással védekezik, van aki pedig egy alkalommal szeretkezik gumi nélkül és máris terhes. Nem valószínű hogy meddő lennél, de ha nagyon aggódsz miért nem vizsgáltatod ki magad? Meg kell nyugodnod. Ha ezen stresszeled magad, csak folyton ideges leszel fölöslegesen.
2012. máj. 4. 11:16
6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen.Én is tudom.Csak nehéz az ilyen dolgokat kiverni a fejből.
Nekem volt egy abortuszom, majd egy méhen kívülim, ahol kivették az egyik petevezetékem... ez a második hónap, hogy próbálkozunk a babával, de csak az jár a fejemben, hogy így már tuti nem fog sikerülni... minden reményem oda...
2012. máj. 4. 12:21
szia csak, hogy megnyugodj, volt egy 4 éves kapcsolatom, megszakítással védekeztünk 4 éven át, sosem estem teherbe! A mostani párommal viszont az első alkalommal mikor próbálkoztunk a bébivel össze is jött, úgyhogy nem jelent semmit az, hogy nem lettél véletlenül terhes:) Mellesleg én is PCOs vagyok. Sok sikert a babához, az esemény utánival pedig ne szórakozz, mert veszélyes sokszor bevenni! :)
2012. máj. 4. 13:28
13:28 vagyok, ja és a baba project előtt a mostani párommal is megszakítással védekeztünk és nem lettem terhes egészen addig ameddig élesben nem ment a dolog:)
2012. máj. 4. 13:30
10/11 A kérdező kommentje:
12:21 -es! Inszeminációval próbálkozni kell!!
Kapcsolódó kérdések: