Lombikosok szeretnék segíteni a tapasztalataimmal, lehet?
Még "csak" 9 hónapja próbálkoztok..akkor még bőven van időtök a spontán Babára!Én azt tanácsolom azoknak akiknek egy évig vagy másfél évig nem jön össze hogy ne a közeli szakrendelésre menjenek hanem egyből meddőségi klinikára.Én sajna évekig szakrendelésre jártam,soha nem találtak semmi bajt,sokszor a doki könyvből nézett ki dolgokat..szóval a meddőséghez egyáltalán nem értettek.De aztán spontán teherbeestem de sajnos a 12.héten elveszítettük :((( amit sosem fogok tudni feldolgozni!!
Utánna magándokihoz jártam de Ő fél év kezelgetés után elküldött a pécsi meddőségi klinikára ahol még a recepciósok is jobban értettek a meddőséghez mint a városomban lévő orvosok!Sajnos ez igaz!A meddőségin télleg értenek hozzá,egy vérvétel eredmény másnapra megvolt ,míg a szakrendelésen kb 2 honap.Sajnálom azt a pár évet hogy nem mindjárt a meddőséghez értő orvosokhoz mentünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!