Mellen előtűnő erek utalhatnak terhességre?
Kimaradt 1 menstruációm, de előtte nem voltam együtt a barátommal. A kimaradt menstruáció helyett 3 napig barna, darabos vérzés volt. Biztos nem menstruációról van szó.
Pár napra rá, mikor elmúlott, közvetlenül együtt voltam a barátommal. Nem feküdtünk le, csak pettingeltünk, viszont a nemiszerve többször hozzáért az enyémhez. Azóta sem jött meg a menzeszem. Sőt az együttlétünkre rá pár napra mellem először feszülni kezdett és nem sokára kék erek kezdtek látszani elég jól kivehetően és nagyon kemény is és kissé érzékeny. Közben hasam is szurkál, olyan mintha meg akarna jönni. Csináltam tesztet tegnap negatív lett. Tegnap 13 napja volt, hogy együtt voltam a barátommal. Csomó tünet biztosra veszem, másra is utalhat, mint terhesség, viszont a mellen látható erek miatt ,aggódom, mivel menstruáció előtt sosem szoktak előtűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!