Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1 hete múlt el a menstruáci...

Ha 1 hete múlt el a menstruációm ezek a tünetek utalhatnak mégis terhességre?

Figyelt kérdés
A párommal az előző menstruációm elmúlását követő 1 hétben illetve a mostani menstruációm utáni 1 hétben megszakításos védekezést alkalmaztunk. (Már régóta vagyunk együtt így most kissé "elengedtük" magunkat..) Az előző két napban folyton hányingerem volt, ma az egész napomat végigkísérte és a hasam is fájdogál. Fáradékony vagyok bár ezt okozhatja az is h viszonylag keveset aludtam az elmúlt pár napban. De ez a folytonos hányinger nagyon zavar! Van egy pici hőemelkedésem (37,2)viszont a párom most volt beteg 1 hétig hasonló tünetekkel az is lehet, hogy ez átragadt rám is. Alapvetően hányingert és fáradékonyságot okozhat sokminden más is de emellett vannak még gyakran fellépő hőhullámaim ill. hangulatingadozásaim. Most épp szakad rólam a víz ... Szerintetek van okom terhességre gyanakodni vagy inkább máshol keressem a tünetek okát?
2009. nov. 29. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

ha arra gondolsz, hogy már a múlt hónapban is terhes lettél, akkor az a kérdés, hogy a "mensid" ugyan olyan volt-e mint amilyen szokott...

ha arra gondolsz, hogy most estél teherbe, akkor kétlem, hogy már ilyen hamar jelentkeznének a tünetek. akkor inkább már a barátodtól kaptál el valamit.

ha ennyire bizonytalan vagy érdemes lenne vagy egy teszt, vagy soha nem árt egy orvosi vizsgálat, vagy konzultáció...

sok szerencsét, hogy az legyen amit szeretnél...

2009. nov. 29. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel rendesen megvolt, így szerintem ez nem terhesség, de ha megnyugtat, akkor csinálj egy tesztet. Valószínűbbnek tartom, hogy mivel a párod is beteg volt, veled is ez a helyzet.
2009. nov. 29. 18:57
 3/3 A kérdező kommentje:
a menstruációm ugyanolyan volt mint mindig és ugyanaddig is tartott.azzal én is egyetértek, hogy ha most fogant volna meg a baba a tünetek már ilyen hamar jelentkeznének. Csak mégis aggaszt! Köszönöm az eddigi válaszokat! :-)
2009. nov. 29. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!