2 héttel ezelőtt múlt el a menstruációm, de valami nem stimmel?
Figyelt kérdés
Viszont 2 napja olyan "kemény" érzés van a hasamban és barnás-véreset pecsételek. Ez most jelezheti azt, hogy terhes lettem?
Vagy másnál is van ilyen és normális? Vagy jelezhet valami bajt esetleg?
2010. júl. 23. 21:49
1/8 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet vagy menj el orvoshoz, az a biztos.
2/8 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet,és ha negatív menj el egy dokihoz szerintem.Nem lehet,hogy köztes vérzésed van? Nekem ilyenem volt,és erre fogamzásgátlót írt fel a doki,hogy a hormonproblémát kezelje.Minimum 6 hónapra javasolta a gyógyszer kezelését.
4/8 anonim válasza:
Nem értem, miért kérdezel tesztelés helyett.
5/8 anonim válasza:
Lehet félidős vérzés, de ha nem védekeztetek, lehet a beágyazódás miatti pecsételő vérzés is.
6/8 anonim válasza:
Akik a tesztelést ajánlották: ilyenkor még nem mutatja ki egy teszt sem, ha terhes lenne, akkor sem
7/8 eszo válasza:
Szerintem 2 dolog lehet:
1. vagy most van a peteérésed, és ez ilyen köztes pecsételő vérzés lehet
2. vagy esetleg beágyazódás..de az inkább a pé után lenne
picit várj és ha nem múlik el, keress fel egy nőgyogyit!
lehet hogy csak vmi hormonzavar!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ!
Azért nem csináltam még tesztet, mert azt hittem más miatt van, de ez már kicsit fura, tegnap este meg már nem akartam tesztet venni:)
Sok hasznos választ kaptam! Köszönöm szépen:) Majd veszünk tesztet barátommal:)
2010. júl. 24. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!