Szoptató anyukák utalhatnak ezek a tünetek terhességre?
Szerintem ha még nem jött meg a mensid akkor peteérésed sincs.Amúgy is szoptatás valamilyen szinten védettséget ad.A mellbimbók égése nem lehet felázás a baba nyelvétől?Tudid a babók nyelve olyan mint a smirgli:))
Szerintem nincs baj,de ha hazamentél csinálj egy tesztet.
Üdv:35 hetes pocis és 3 csemetés anyuci.
Én úgy halottam, hogy attól még, hogy nem jött meg újra mesid, lehetsz terhes! Ezért javaslatos, hogy kifejezetten szoptatás idejére való fogamzásgátlót szedjen az ember.
A legtutibb, ha hazaértek veszel egy tesztet!
Van 2 jóbarátunk, testvérek és 11 hónap a korkülönbség közöttük...
Igen valóban úgy van ahogy a második írta,van kifejezetten szoptató anyáknak kitalált fogigátló.
De a kérdezőnek még nem jött meg szülés óta,tehát nincs még peteérése.(de bármi lehetséges)
A teszt biztosat mondd majd.
Szia!
Én lehet,hogy most vagyok ilyen helyzetben ;)
Most volt 5 hónapos a kisfiam,és sajnos egy hónapja már nem tudom szoptatni.Azóta még nem jött meg!
Mi kb azóta nem védekezünk,szeretnénk,ha a tesók között kicsi lenne a korkülönbség!
Egyébként,ezt a többieknek is írom,igenis teherbe lehet esni akkor is,mielőtt az első mensi megjönne!
Ugyanis a szoptatás utáni legelső mensest éppúgy megelőzi a peteérés,mint a többinél!
És ha neked volt peteérésed,és utána megjönne az első menses,de közben terhes lettél,akkor nem jön meg a menses!
Én sem tudom mihez számítani a tesztet,hiszen még nem volt mensim,úgyhogy én jövő héten pénteken tesztelek!
Aznap megyek leánybúcsúra :P
Remélem kibírom addig! :)
Te mikor tesztelsz?Megírod,hogy mi lett az eredmény?
Ja,utolsó vagyok!
A tüneteim pont azok,mint az előző terhességemnél.
Nagyon fáradékony vagyok,ingerlékeny,de ami miatt biztosan sejtem,hogy mindig szokott lenni bizonyos mennyiségű folyásom.De tavaly,mikor terhes lettem,olyan száraz voltam,mint a sivatag! És most pont ugyanez a helyzet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!