Ultrahang alapján van peteérés az ovu teszt mégis negatív?
11.napon voltam uh. láttak szép tüszőket.
Az LH tesztem viszont még mindig nem pozitív,pedig nagyon fáj a hasam és a 14.napon vagyok,amikor ovum szokott lenni (27-28napos ciklusok)
Lehet,hogy a teszt téved?
Ez a szép tüszőket, mit jelent?
Mekkorák voltak?
Mert ügye 20-23mm kell a megrepedéshez.
Szerintem nem téved a teszt, az már konkrétan tüszőrepedéskor és az a közeli állapotban pozitív a hormonok miatt!
Lehet még nem tartanak ott a tüszők, hogy megrepedjenek!
Nem mindenkinek válik be az ovu teszt, de van, hogy csak rossz időben csinálod
Pl: nekem este mindig negatív, délelőtt meg mutatta rendesen amit kell legutóbb. Előtte kb 2 órával már ne nagyon igyál, mert az is hígítja a vizeletet.
Drága dolog tudom, de próbáld meg napi kétszer nézni délbe és este 7 körül, és legalább fogod tudni, hogy melyik válik be neked, de ne ijedj meg attól sem, ha egyik sem lesz jó, mert amikor én anno teherbe estem, pont egyik sem mutatott jót.
14mm-esek voltak és azóta eltelt 3-4nap.Ezalatt az idő alatt szerintem a 18-20mm elérték.
Több orvos szerint is nem lehet általánosítani a méretet van akinek 18mm-nél reped még és van akinek 24mm-nél.
Este 6kor csináltam őket és próbáltam a többire is odafigyelni.
Az a furcsa,hogy az except teszt múlt hónapban szépen mutatta a 14.napon,napról napra sötétedett.
Ezt most a vateráról rendeltem.
Nagyon fáj a hasam és szúr a petefészkem ezért is gondolnám,hogy a napokban esedékes kell hogy legyen.
Mert az Lh teszt a tüszőrepedést jelzi.
Az LH hormon váltja ki.
Tehát megérik a tüsző ami látszik az Uh.on,de nem reped meg.
Ez általában a PCO szindromában fordul elő.
Nálad lehet ezután lesz a peterepedés.Csináld tovább az Lh teszteket.Esti vizeletből ,ugyanabban az órában mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!