Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok az ovulációs...

Mit gondoltok az ovulációs tesztjeimről? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Alulról kell nézni.

1. 14. nap este

2. 15. nap este

3. 16. nap délelőtt

4. 16. nap este

5. 17. nap délelőtt

6. 17. nap este

7. 18. nap délelőtt

Ciklusaim általában 30. naposak, volt, hogy ovu nélkül, de múlt hónapban biztos, hogy volt pé, a 29. napon, ki is tolta 45. napra a mensim. Most sem lesz, vagy miért össze-vissza csíkjaim vannak?

2012. ápr. 4. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez mind negatív. Nem összevissza csíkok. Nem törvényszerű a fokozatos erősödés, LH hormon mindig van a szervezetbe, aminek a szintje ingadozik, hol fel, hol le, tehát ha mensi napján csinálnál lehet az is ilyesmi lenne, vagy a 10-ik napon csinálnád. Ezeket ne vedd vigyelembe! A totális két erős csík a lényeg!!

Lehet hogy még lesz ovu, nekem is a 24-ik napon mutatta....

2012. ápr. 4. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:

negatív mind

olyan erősnek kell lennie mint a controll csíknak !

akkor pozitív !

2012. ápr. 4. 14:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom, hogy ezek még sajnos negatívak. Az utolsó, az a ma délelőtti, az kicsit erősebb. Örülnék neki, ha folyamatosan erősödne, és akkor lenne peteérésem.

Arra lettem volna kiváncsi, hogy egyre jobban erősödik, vagy pedig egyik napról a másikra lesz pozitív? Remélem nem jelent bajt, hogy egyik nap erősebb a csík, másik nap pedig alig látszik.

2012. ápr. 4. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

második válaszadó vagyok

nézd..ne görcsölj rá annyira van aki úgy csinálja a babaprojektet ahogy a nagykönyvben megvan írva,és mégse éesz terhes, rágörcsölsz ovu tesztezel "most jó lesz, most kell csinálni.."

ez nem gyorsvonat,sok nő azért nem esik teherbe mert éjjel-nappal a baba körül forog a gondolata, a tüneteket keresi magán aztán puffan egyet

bezzeg a másik hónapban ideje sincs erre gondolni mert mondjuk lakásfestés van aztán egyszer csak az ötlik be hogy már meg kellett volna jönnie és ott állnak apukával a frissen festett lakásban egy pozitív teszttel.

szóval ne görcsölj rá, próbáljatok együtt lenni azért mert jól esik ne pedig kényszerből és csak a baba miatt.,

bujjatok össze, aztán ha akar az a baba ott lesz a pocakodban hamarosan !

minden jót :)

2012. ápr. 4. 16:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó!

Nem lennék rágörcsölve, ha lenne mindig peteérésem. De sajnos az utóbbi hónapokban megvolt rendesen de peteérés nem hiszem, hogy volt benne. Múlt hónapban ovuteszteltem, és akkor a várható mensi előtt 1 nappal volt pé-m, ki is tolta a ciklusom 45. napra. Úgyhogy valami nem stimmel :( Ezért izgulok csak. Ha lenne ovum mindig, és szabályos lenne a mensim, akkor nem görcsölnék, de így nagyon idegesít, hogy mi lehet a baj. Orvosnál voltam, azt mondta, hogy ha van mensim, akkor valószínű peteérésem is, és hogy ne izguljak, majd sikerül a baba. De szerintem lerázott csak evvel. :/

2012. ápr. 5. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

szia :)

a dokinak azért igaza van, legtöbb esetben azért van peteérése a nőnek attól függetlenül hogy nem érzi, vagy kitolódik vagy bármi,.

a tesztek is tévedhetnek !

egyszóval én azt mondom ahogy elmúlik a menstruációd, onnantól 2 naponta vagy 3 naponta ahogy jól esik, és tudtok legyetek együtt, lehetőleg este, mert akkor utána már úgyis alszol és van ideje a kiskatonáknak uszikálni odabent és várni a petesejtet, de akár 3 napot is életben maradnak odabent, szóval nem vagy lekésve semmiről.

szedj vmilyen terhesvitamint az is segít,!

én ennyit tudok ajánlani, nekem ez bevált :)

persze én könnyen dumálok ,ha a férjem csak rám néz már terhes leszek !!

szóval csak lazán és 2 naponta menszi után jöhet a babagyártás !

2 éves kislány és 9 hetes pocaklakó anyukája ! (én voltam a kedves utolsó) :)

2012. ápr. 5. 12:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Köszönöm, az aranyos válaszaidat!

Remélem nálunk is lesz már hamarosan baba, 4 hónapja próbálkozunk. Nagyon várjuk már, minden vágyunk egy kicsi baba!

Én 21 vagyok, a párom most tölti a 30-at. Én még rá is érnék, de ő már be van sózva:)) Amit meg is értek.:)

Megfogadom a tanácsod, szedni fogok vitamin, és együtt leszünk, ahogy jól esik:) Remélem hamarosan én is pocakos leszek!

2012. ápr. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!