Mit gondoltok erről? Valaki volt már így?
Köszönöm, aranyos vagy! Tegnap kezdődött a hányinger. De nem reggel, hanem délután tört rám egyszer, meg egyszer ma is, de nagyon erősen és a semmiből jött. Attól féltem futnom kell a WC-re. Pedig az nem beszélt dolog volt, mert akkor aztán annyi volt a munkám, hogy nem tudtam a terhességre gondolni. Persze attól még lehet hogy nem attól volt. :)
Iszonyúan fájnak a melleim, majd le szakadnak. Vasárnap kezdődött, de akkor csak picit volt érzékeny és csak úgy éreztem, ha megnyomkodtam. Akkor voltam a 10. napon. Most már viszont olyan szinten fáj, hogy nem bírom elviselni a melltartót. Ég, sajog folyamatosan. Ez mensikor még nem fordult elő, ezért is reménykedem.... De azért félek is hogy mégis mensi lesz belőle és én meg beleélem magam... :( Én is nagyon szorítok Neked!!!!
Te mikor tesztelsz legközelebb?? Nekem most nincs itthon tesztem, holnap veszek és szombat reggel megcsinálom (persze csak ha nem jön meg addig)!
Nem feltétlen kell más tünet, elég a mensi kimaradása is! :)
Na, akkor együtt tesztelünk szombaton! Majd írd ám meg az eredményt!!!! Nagyon szorítok Neked!!! Igen, jó lenne 9 hónap mensi nélkül... :)))
Szia! :)
Úgy döntöttem ma munka után lehet 2 tesztet veszek. Nem fogom kibírni, hogy ne csináljak ma is egyet. Még mindig semmi jele, hogy meg akarna jönni.:) Nagyon drukkolok ám Neked is. :) Remélem sikerül. Már 4 nap késés. :) Puszi
Én is veszek ma tesztet, holnap reggel megcsinálom, most már ki kell mutatnia, ha baba van a pocakban. :)
Aranyos vagy, én is nagyon szorítok Neked!!!! Jó lenne, ha pozitívat tesztelnénk! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!