Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről? Valaki...

Mit gondoltok erről? Valaki volt már így?

Figyelt kérdés
A ciklusaim 25 naposak általában és pontosak is (általában). Most viszont 3 napja késik. A baj az, hogy a délutáni tesztem negatív lett. Tünetet nem érzek, csak nagyon ég a gyomrom és reggel magas volt a hőm. Remélem csak alacsony még a HCG szintem. Van még remény?
2012. márc. 22. 19:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Késői peteérés esetén van remény.
2012. márc. 22. 19:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy van! Amíg nem jön meg, addig van remény! Te is abba a hibába estél amibe én, nem bírtad ki másnap reggelig és megcsináltad este a tesztet! Én ugyanezt csináltam, nekem is negatív lett... Én még reménykedem. Csinálj egy reggeli tesztet szerintem!
2012. márc. 22. 20:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek. Nem adom fel... Nagyon boldogok lennénk. :) És nagyon szurkolok Én is. Kedves utolsó! Van valami tüneted, megérzésed?
2012. márc. 22. 20:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyos vagy! Tegnap kezdődött a hányinger. De nem reggel, hanem délután tört rám egyszer, meg egyszer ma is, de nagyon erősen és a semmiből jött. Attól féltem futnom kell a WC-re. Pedig az nem beszélt dolog volt, mert akkor aztán annyi volt a munkám, hogy nem tudtam a terhességre gondolni. Persze attól még lehet hogy nem attól volt. :)

Iszonyúan fájnak a melleim, majd le szakadnak. Vasárnap kezdődött, de akkor csak picit volt érzékeny és csak úgy éreztem, ha megnyomkodtam. Akkor voltam a 10. napon. Most már viszont olyan szinten fáj, hogy nem bírom elviselni a melltartót. Ég, sajog folyamatosan. Ez mensikor még nem fordult elő, ezért is reménykedem.... De azért félek is hogy mégis mensi lesz belőle és én meg beleélem magam... :( Én is nagyon szorítok Neked!!!!

Te mikor tesztelsz legközelebb?? Nekem most nincs itthon tesztem, holnap veszek és szombat reggel megcsinálom (persze csak ha nem jön meg addig)!

2012. márc. 22. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Bocs, nem voltam éppen magyaros... szóval azt akartam írni, hogy nem bebeszéltem magamnak a hányingert :)
2012. márc. 22. 20:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Nekem semmi tünetem nincs. :( Csak a gyomorégés, és ez nem is tünet szerintem. Nagyon szurkolok, ha nem jön meg (remélem NEM) akkor szombaton. Megpróbálom X-epillel. Utálnám ha a testem szórakozna megint. Kívánom Neked is,hogy 9 hónapig ne is jöjjön meg... :))
2012. márc. 22. 20:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell más tünet, elég a mensi kimaradása is! :)

Na, akkor együtt tesztelünk szombaton! Majd írd ám meg az eredményt!!!! Nagyon szorítok Neked!!! Igen, jó lenne 9 hónap mensi nélkül... :)))

2012. márc. 22. 21:12
 8/16 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Úgy döntöttem ma munka után lehet 2 tesztet veszek. Nem fogom kibírni, hogy ne csináljak ma is egyet. Még mindig semmi jele, hogy meg akarna jönni.:) Nagyon drukkolok ám Neked is. :) Remélem sikerül. Már 4 nap késés. :) Puszi

2012. márc. 23. 06:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Én is veszek ma tesztet, holnap reggel megcsinálom, most már ki kell mutatnia, ha baba van a pocakban. :)

Aranyos vagy, én is nagyon szorítok Neked!!!! Jó lenne, ha pozitívat tesztelnénk! :))

2012. márc. 23. 09:54
 10/16 A kérdező kommentje:
Szia! Én is vettem ma kettőt. Egyet meg is csináltam most és persze negatív. Nem bírtam ki. A másikat majd holnap, vagy holnapután. Viszont hála még mensi sehol. :) Kérlek írd meg ha teszteltél reggel. Szorítok :))
2012. márc. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!