Mit gondoltok erről (vastag méhnyálkahártya)?
Sziasztok!
Egy éve elhúzódó menstruációval küzdök.40-50 napos ciklusaim vannak,10-15 napos mentruációval.
Egy hete az orvosom 9mm-esnek vélte a méhnyálkahártyát és eü.kürtetet javasolt.
Mai nap voltam egy másik dokinál,kikérni a véleményét a műtétről.Ő 13mm-es nyálkahártyát mért és gógyszert írt fel,azt mondta várjuk 2 hónapot a műtéttel.
Jól megnézett uh-val mindegyik doki.
A két vizsgálat közötti egy hétben is véreztem,lehet ez az oka annak,hogy vastagabb a méhnyálkahártyám?Lehetek terhes?(egy éve mikor jeletkeztek a tűnetek akkor is vastag volt a méhnyálkahártyám).
Lehetséges,hogy terhes vagyok és egyik doki még utalás sem tett rá?Mivel 3 hete menstruálok nem volt szex,előtte pedig a párom volt külföldön,így ha jó emlékszek az elmúlt 5 héten 2 szex volt,az is óvszerrel..
Lehet,hogy az egy hét vérzés miatt vastagabb a méhnyálkahártyám?
Köszi a választ!
3 hete vérzek.
Egy hete voltam egy dokinál,aki műtétet javasolt.
Feleslegesen nem szeretném magamat megműteni,ezért ma felkerestem egy újabb dokit(még mindig vérzek) és ő gyógszert írt.
Itthon összevetettem a leleteket és egy hete 9mm volt,most 13mm a méhnyálkahártya.A gyógyszeren amit kaptam rajta van,hogy terhesen nem lehet szedni,na itt paráztam be totál.
Persze lehet,hogy az uh gép minőségén is múlik egy-egy mm.
Egyik orvos,sem célzott ár,hogy lehet baba.
Szia!
Köszi Neked is!:)
Jelenleg még nem cél a baba(23 éves vagyok).Persze pár év múlva szeretnénk majd a párommal,beszéltünk is róla,persze:)
Szerintetek is ugye kizárt a terhesség ha 3 hete vérzek?Nagyon minimális ugyan a vérzés de máskor is az szokott lenni.
Én csak attól parázok,hogy egy hete 9mm,most 13mm.
Mitől lehet?"Rakódik rá valamilyen vér?Normális ciklusban is hol vékonyabb-hol vastagabb,nem?
A terhesség kizárt, valami más áll a vérzés hátterében. Hormonvizsgálatok mit mutattak? Pajzsmirigy rendben?
Ha még vastagabb lesz a méhnyálkahártya, valószínűleg abráziót fognak alkalmazni.
Ha gondolod, ezt olvasd azért el:
Köszi szépen,este olvasgattam sokat a netet,és én sem gondolok terhességre.
Főleg a gyógyszer miatt aggódtam,mert ugye hormon gyógyszer.
Hormonvizsgálat még nincsen,pajzsmirigy vizsgálatom sincs,de most már kiköveteltem a dokitól,és bejelentkeztem a Mensmentisbe is.
Csajok,de ugye az lehet,hogy egy hét alatt 4mm-et vastagodot a méhnyálkahártyám?Mert ha jól olvastam,ez normális ciklus alatt is folyamatosan változik.
Attól függetlenül,hogy vmi hormon bajom tuti van
Valami fog gátlót szedsz?
Attól nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!