Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről (vastag...

Mit gondoltok erről (vastag méhnyálkahártya)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve elhúzódó menstruációval küzdök.40-50 napos ciklusaim vannak,10-15 napos mentruációval.

Egy hete az orvosom 9mm-esnek vélte a méhnyálkahártyát és eü.kürtetet javasolt.

Mai nap voltam egy másik dokinál,kikérni a véleményét a műtétről.Ő 13mm-es nyálkahártyát mért és gógyszert írt fel,azt mondta várjuk 2 hónapot a műtéttel.

Jól megnézett uh-val mindegyik doki.

A két vizsgálat közötti egy hétben is véreztem,lehet ez az oka annak,hogy vastagabb a méhnyálkahártyám?Lehetek terhes?(egy éve mikor jeletkeztek a tűnetek akkor is vastag volt a méhnyálkahártyám).

Lehetséges,hogy terhes vagyok és egyik doki még utalás sem tett rá?Mivel 3 hete menstruálok nem volt szex,előtte pedig a párom volt külföldön,így ha jó emlékszek az elmúlt 5 héten 2 szex volt,az is óvszerrel..

Lehet,hogy az egy hét vérzés miatt vastagabb a méhnyálkahártyám?

2012. febr. 23. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én a terhességet kizárnám. Szerintem, ha egy hete vérzel, akkor kizárt, hogy baba legyen. De lehet, hogy tévedek.
2012. febr. 23. 20:08
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

3 hete vérzek.

Egy hete voltam egy dokinál,aki műtétet javasolt.

Feleslegesen nem szeretném magamat megműteni,ezért ma felkerestem egy újabb dokit(még mindig vérzek) és ő gyógszert írt.

Itthon összevetettem a leleteket és egy hete 9mm volt,most 13mm a méhnyálkahártya.A gyógyszeren amit kaptam rajta van,hogy terhesen nem lehet szedni,na itt paráztam be totál.

Persze lehet,hogy az uh gép minőségén is múlik egy-egy mm.

Egyik orvos,sem célzott ár,hogy lehet baba.

2012. febr. 23. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
A barátnőm is emiatt volt orvosnál, nem jött a baba és kiderült, hogy amiatt mert a méhnyálkahártya túl vastag. Ő megcsináltatta az eü. küretet és következő hónapban terhes lett. Szóval nem tudom, hogy nálad a cél-e, hogy baba legyen. Ha igen, akkor érdemes lehet megfontolni, mert az eü. küret jóval gyorsabban hozza meg a kívánt eredményt mint a gyógyszer.
2012. febr. 23. 21:03
 4/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi Neked is!:)

Jelenleg még nem cél a baba(23 éves vagyok).Persze pár év múlva szeretnénk majd a párommal,beszéltünk is róla,persze:)

Szerintetek is ugye kizárt a terhesség ha 3 hete vérzek?Nagyon minimális ugyan a vérzés de máskor is az szokott lenni.

Én csak attól parázok,hogy egy hete 9mm,most 13mm.

Mitől lehet?"Rakódik rá valamilyen vér?Normális ciklusban is hol vékonyabb-hol vastagabb,nem?

2012. febr. 23. 21:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Ráaádásul így a gyógyszert sem mertem bevenni,nehogy valami bajt csináljak...
2012. febr. 23. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:

A terhesség kizárt, valami más áll a vérzés hátterében. Hormonvizsgálatok mit mutattak? Pajzsmirigy rendben?

Ha még vastagabb lesz a méhnyálkahártya, valószínűleg abráziót fognak alkalmazni.

Ha gondolod, ezt olvasd azért el:

[link]

2012. febr. 24. 09:23
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,este olvasgattam sokat a netet,és én sem gondolok terhességre.

Főleg a gyógyszer miatt aggódtam,mert ugye hormon gyógyszer.

Hormonvizsgálat még nincsen,pajzsmirigy vizsgálatom sincs,de most már kiköveteltem a dokitól,és bejelentkeztem a Mensmentisbe is.

2012. febr. 24. 12:05
 8/14 A kérdező kommentje:

Csajok,de ugye az lehet,hogy egy hét alatt 4mm-et vastagodot a méhnyálkahártyám?Mert ha jól olvastam,ez normális ciklus alatt is folyamatosan változik.

Attól függetlenül,hogy vmi hormon bajom tuti van

2012. febr. 24. 12:07
 9/14 anonim ***** válasza:
De mi lett a végén?
2014. aug. 6. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Valami fog gátlót szedsz?

Attól nem lehet?

2014. aug. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!