Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről (vastag...

Mit gondoltok erről (vastag méhnyálkahártya)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve elhúzódó menstruációval küzdök.40-50 napos ciklusaim vannak,10-15 napos mentruációval.

Egy hete az orvosom 9mm-esnek vélte a méhnyálkahártyát és eü.kürtetet javasolt.

Mai nap voltam egy másik dokinál,kikérni a véleményét a műtétről.Ő 13mm-es nyálkahártyát mért és gógyszert írt fel,azt mondta várjuk 2 hónapot a műtéttel.

Jól megnézett uh-val mindegyik doki.

A két vizsgálat közötti egy hétben is véreztem,lehet ez az oka annak,hogy vastagabb a méhnyálkahártyám?Lehetek terhes?(egy éve mikor jeletkeztek a tűnetek akkor is vastag volt a méhnyálkahártyám).

Lehetséges,hogy terhes vagyok és egyik doki még utalás sem tett rá?Mivel 3 hete menstruálok nem volt szex,előtte pedig a párom volt külföldön,így ha jó emlékszek az elmúlt 5 héten 2 szex volt,az is óvszerrel..

Lehet,hogy az egy hét vérzés miatt vastagabb a méhnyálkahártyám?

2012. febr. 23. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valami nem teljesen jó a hormonokkal -
2014. aug. 6. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:

De az még nem túl vastag ami nálad van

Mondjuk talán határ eset -

2014. aug. 6. 09:48
 13/14 anonim ***** válasza:

De a menzesz tényleg túl sokáig tart -

A Tíz napon túli vérzés nem jó -

2014. aug. 6. 09:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Még várjatok meg pár ciklust, bár nem hinném

hogy javulna

2014. aug. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!