Most ez hogy van? Mi tortenik? (tudom, hogy sokadik kerdes, de hatha tudtokk segiiteni)
Figyelt kérdés
Szombat vasarnap volt tojasfeherjes nyakom, akkor meg teljesen negativ volt az ovuteszt,vasarnap mar a reggeli elso pisibol is olyan pozi lett,higy ennel jobban mar nem is lehetett volna,es este is. Masnap (kedden) mar negativ lett. Ma ugye szerda van,ma puhabb a mehszajam,es lett a bugyimon 2-3 csepp barnas pirosas ver. Nekem meg sosem volt ilyen. Viszont tegnap reggeltol iszom a palastfuvet. Lehet,hogy meg csak most volt tuszorepedesem? Egesz nap fajdogalt a hasam. Mit gondoltok? (ne haragudjatok,hogy nem ekezettel irtam,csak nincs a billentyuzeten)2012. ápr. 11. 19:43
2/3 anonim válasza:
Szerintem most van ovulációd. De az ovutesztet délután csináld, ne reggeli első pisiből.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma még nem késő együtt lenni, ha délután volt a pár csepp vér?
reggel is csináltam ovutesztet, meg délután-este is. Este is nagyon pozi volt, másnap meg már este nega.
2012. ápr. 11. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!