Kedves Válaszadók! Szerintetek kisbabát várok, vagy a testem játszik velem?
Párommal nagyon vágyunk egy kisbabára. A hónap elején, miután elmúlt a menstruációm elkezdtem szedni az Elevitet. Minden másnap együtt voltunk, az ovulációm idején naponta. Körülbelül egy hete fájnak és megnőttek a melleim, különösen a bimbónál. Az ovulációm után szurkált a hasam alja is. Délelőttönként rossz a közérzetem, gyakran elszédülök. A menstruációm 5 nap múlva lenne esedékes. 4 napja csináltam egy tesztet, ami negatív lett. A szívemmel úgy érzem, hogy bővül a családunk, ám félve gondolok erre, tartva attól, hogy a vágyaim miatt
produkálok terhességre utaló jeleket. Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
A felsorolt tüneteket bármi okozhatja, még az Elevit is. A húgom is rosszul volt tőle. A terhesség ilyen korai szakaszban nem jár rossz közérzettel.
Ettől függetlenül akár össze is jöhetett a baba, mert a tesztet nagyon korán csináltad. Azért szerintem nagyon ne éld bele magad, hogy ne csalódj.
5 nap múlva esedékes, de már 4 napja teszteltél? Akció után lekorábban 10 nappal érdemes, azt is csak nagyon érzékeny teszttel. ;) Amíg a baba nem ágyazódik be, addig nem is lehetnek tüneteid. Szóval ha már peteérés óta érzed ezeket, akkor vlsz. sajnos nem baba okozza. Ettől még lehetsz terhes, mert tényleg olyasmik a tüneteid, csak épp koraiak.
De 3-4 nap múlva kezd tesztelgetni, hátha! Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!