Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 gyermekem van és az utolsó...

3 gyermekem van és az utolsó szülésnél lekötöttek SAJNOS vissza lehet ezt csinálni? Nagyon szeretnék még egy kisbabát.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az eljárás végleges, és visszafordíthatatlan. Sajnálom.
2012. ápr. 11. 08:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem konzultálj orvossal. Ha szeretnéd, szerintem meg tudják oldani, esetleg beültetéssel! Ne add fel!
2012. ápr. 11. 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
A lekotés végleges visszafordíthatatlan.
2012. ápr. 11. 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Ezt írta egy doki:

Mi történik, ha mégis gyermeket szeretne?

Az élet produkálhat számtalan olyan szituációt, mikor a lezártnak tekintett családalapítási tervek megváltoznak.

Ekkor a petevezetőn megpróbálható eredeti állapotot helyreállító műtétet végezni. Sajnos ezek sikeressége elég alacsony.

A lombikprogram igénybevételével sokkal jobbak az esélyek egy terhességre.

(WEBBeteg - Dr. Molnár Zsuzsanna)

2012. ápr. 11. 10:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Végleges. Nem tudnm mikor és hol csinálták neked. Nekem tavaly a SOTE I., de pont ezért nagyon nehéz volt engedélyeztetni. Fél egy évet kiváratnak, hogy legyen idő átgondolni. Ott csak komoly egészségügyi problémánál nem kell kivárni ezt az időt.
2012. ápr. 11. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, nem szoktam ilyet irni, de biztos vagyok benne, hogy annak idejen mikor elkotottek elmondtak neked, hogy jol gondold at, mert eletre szolo dontes.

Nem hiszem el, komolyan mondom, hogy ilyen meggondolatlan es felelotlen emberek leteznek....

Egyszer majd kiveteted az egyik vesedet, aztan meg meggondolod magad?

Tenyleg ne haragudj, de engem felhaboritott a kerdesed!

A kerdesedre pedig valaszolva:

VEGLEGES!

2012. ápr. 11. 11:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Ahogy az előzőek írták konzultálj a dokiddal és lombikkal megoldható így ne keseredj el. sok sikert!

Sajnos az életben mindenkinek vannak olyan döntései amit a későbbiekben megváltoztat kedves utolsó, nem hiszem el, hogy te az életedbe mindent tökéletesen végig gondoltál, mert olyan nincs, itt jelen esetben az okokat mi nem ismerjük.

2012. ápr. 11. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Persze, mindenki hibázhat, de nem érted a helyzet súlyosságát.

Ez nem olyan, mint amikor az ember teszem fel köt egy rossz házasságot!

Abból még mindig ki lehet szállni...

Mert igaz annak is lehetnek következményei, de nem véglegesek.

Úgy gondolom, hogy ha az ember meghoz egy ilyen súlyos döntést,akkor igenis gondolja tisztességesen végig!

(nem tudom mihez hasonlítani, mintha levágatná a lábát utána meg sírna, mert nincs)

Főleg így, hogy már van 3 gyereke, egyrészt nem sajnálom, mert neki megadatott, hogy legyen egy szép nagy családja és semmiről sem maradt le, aztán, hogy ő azért akarja visszacsinálni az egészet, hogy legyen egy 4. gyerek...hát érdekes, na mindegy nem az én dolgom!

Nem véletlen hogy az előzőekben is írta az egyik válaszadó, hogy fél- egy évet is ráhagynak a döntésig, hogy legyen ideje meggondolni magát!

Egészen más a helyzet, ha betegségről volt szó, akkor mélységesen bánom, amit írtam, de ha nem, akkor még mindig tart a felháborodásom!

Ettől függetlenül biztosan van lehetőség lombikra, ezt szerintem se zárja ki az elkötés.

Beszélj az orvosoddal és ő majd felvezeti a lehetőségeidet.

2012. ápr. 11. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:
"Normál" úton nem, legfeljebb lombikkal.
2012. ápr. 11. 13:33
 10/13 A kérdező kommentje:
kEDVES FELHÁBORODOTT VÁLASZIRÓ!:Sajnos betegség miatt volt szükséges az elkötés de ugy néz ki hogy a betegségből meggyógyultam és igen is szeretnék még egy kisbabát....Nem ismersz ahhoz hogy ilyen csúnya és sértő választ irj szerintem az ilyen válaszaidat tartsd meg magadnak!!!!
2012. ápr. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!