Szeretne valaki több kérdésre válaszolni? Nagyon sokra!
Megpróbálom röviden leírni:) Már össze vagyok zavarodva, annyira szeretnék felkészülni:D
Januárban műtöttek méhenkívüli terhességgel, nem vették ki a jobb oldali petevezetőmet+ volt egy petefészek cisztám, azt is kiszúrták.
Szerintetek ha a vezetőmet csak megmetszették az hogy forrhat össze, tehát teljesen vagy csak ott ahol ejtették rá a metszést? Attól még működhet rendesen? Tehát ott képes még lejutni a megtermékenyített petesejt?
Az tényleg ugy van hogy egyik hónapban az egyik másikban a másik fészek működik?
Még egy lenne hogy az utolsó mensim április 7-én volt általában 28 naposak akkor most pénteken lesz pé-m, de ma volt ilyen nyúlos nyákom meg fájt a hasam alja ugy gyenge mensi fájással, de már elmúlt ez pár óráig tartott lehet hogy ma volt pé-m?
Ja meg mégegy a mensi első napja akkortól számít amikor rendes vér jön vagy már akkor mikor elkezd maszatolni ( pl márciusban 10én délután olyan 5 óra felé kezdtem ugy maszatolni látszódott hogy véres) akkor ez a nap vagy 11 e számít első napnak?
Köszönöm mindenkinek aki időt szánt rám:)
De aranyos vagy hogy válaszoltál! Köszi szépen!Megnyugtattál hogy írtad hogy ettől függetlenül működik ugyan ugy az a vezetőm ahol baj volt:))
Akkor elkezdhetünk nyugottan próbálkozni a babával? Mert szerintem csak a jobb oldali működik. Mindig azon az oldalon érzek szúrkálást.
Jaj még egy kérdés eszembe jutott! Az lenne hogy ha teljesen el van záródva a petevezeték vagy csak szűkület van akkor nem is tud kijönni abból az oldalból az a nyák?
Huuu elég hülyén hangzik! Bocsi!
Hogy hogy forrt össze a peteveszetőd, azt nem lehet tudni. Lehet, hogy lett rajta olyan heg, ami miatt kevésbé átjárható. Ezt vizsgálattal tudják ellenőrizni.
Az, hogy egyszer a jobb, egyszer a bal oldal működik, az sem feltétlenül igaz, nekem pl. minden egyes hónapban csak a bal oldali működik, ott érzem a fájdalmat, és a vizsgálat szerint is ott van. Meg hallottam már olyat, hogy néhány hónapon keresztül az egyik, néhány hónapon keresztül a másik. Lehet, hogy ma volt ovulációd, végül is az csak egy nappal korábbi, mint a naptár szerint, úgyhogy benne van a pakliban. És úgy tudom, hogy a mensi első napja az, amikor már megindul rendesen, a maszatolós nap még nem számít bele.
Jaj bocsi! Már én sem értem magamat sem:((
Akkor valaki magyarázza már ezt nekem hogy teljesen képben legyek ezzel kapcsolatban.
Már annyi mindent lehet olvasni itt !
Tudom tudom biológia óra:D
Szia!
Összeforrni a petevezetőd ott fog ahol a bemetszést ejtették rajta!
Attól elvileg még működhet tehát át juthatnak rajta a petesejtek!
Igen azt állítják, hogy egyik hónapban az egyik másik hónapban a másik oldalon érik egy-egy vagy több petesejt. De ez nem garancia.
A nyák az a méhnyaknyák. És az állaga segíti a spermák eljutását a petesejtedhez! ha nyúlós ragadós akkor közeleg a peteérésed időpontja!
sokan éreznek ekkor mensiszerű görcsöket, a megnövekedett méh és petefészek, vagy a fokozott ösztrogénmennyiségtől lehet ez. Igen lehet ezt érzed, Lehet rá számítani, hogy aznap vagy másnap van peteérésed.
Menstruáció első napjának pedig azt a napot kell jelölni amikor rendes piros vér jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!