Miért van az, hogy aki babát szeretne annak nem jön össze, aki meg nem, annak igen? :- (
Abszolút nem görcsölünk rá! :-)
Csak kicsit csalódott voltam,hogy ebben a hónapban is megjött!
Ez nem így van... Csak mindenütt olyan kérdéseket, történeteket olvasni, amik arról szólnak, hogy x ideje nem jön a baba. Arról kevesen írnak, hogy hú de jó, milyen könnyen összejött a picur. Pedig hidd el, ezek a gyakoribbak.
Kitartás, nem szabad feladni, vannak még csodák! Sikerülni fog neked is!
Nagyon sok ismerősnak akkor sikerült amikor feladták és azt mondták:ez nem működik, nem baj,akkor nincs gyerek, vagy örökbe fogadunk.
Ez mutatja, hogy görcsöltek elötte, csak nem vették észre.
Ha más csalódással fogadod a menstruációt, ha szeretkezésnél arra gondolsz hol tartassz a ciklusodban az már görcsölés. Ne foglalkozz vele egyáltalán.
A mi "trükkünk":
akkor legyetek együtt, amikor jól esik, ne naponta, csak 3-5 naponta, esemény után ne fürödj, ne is tusolj, felejtsd el a terhestesztet, ne számolgass, járj kisbabás közösségbe, és ha tehetitek, menjetek el a pároddal gyógyvízhez, egy nagy, közös pancsolásra (pl. Bükkszék)!
Az első gyerek nálunk gumiszökevény volt (egyetlen alkalom "gyümölcse"), bár már vágytunk rá mindketten, volt is szó róla, és csak az anyagiak miatt vártunk volna még. Úgy gondoltuk, ha jönni akar, jöjjön. Jött is! :D
A második babát májusra várjuk, nála már nem volt kérdés, hogy jöjjön minél hamarabb, ő 2-3 alkalom "eredménye" (talán egyszer jött meg a nemvárt), viszont nála se görcsöltünk rá.
Én 30 vagyok, párom 49 (!!!), viszont sosem volt abortuszom, és ha nem kívánt balesetem volt (kivéve a legutóbbit), mindig a 72 órás tablettát választottam. Párom egyébként masszőr, és már 2 barátnőmön segített, akiknél szintén nem akart jönni a baba. Azóta az egyiknél egy, a másiknál már két gyerkőc született.
Mi már nem tervezünk többet, kicsit félek is, mert nálunk meg már túl könnyen összejön, pedig ha újra megfogannék, azt a babát se vetetném el, soha.
Kívánom, hogy sikerüljön nektek is, és lehetőleg kerüld a negatív emberek társaságát, akik azon sajnálkoznak, hogy nem jön össze. Össze fog jönni, amint a manótok is úgy gondolja, hogy ideje elindulni a nagyvilágba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!