Azt olvastam, hogy ha valaki nagyon babát szeretne, de nem jön össze, szedjen be egy fél cosmag tri-regolt és tuti a siker; ez igaz lenne?! :O
Nem logikus .. fogamzásgátlót szedj hogy terhes legyél még érthető mert rendezheti a ciklust de hogy fél csomaggal???
a tri regol elég régi bogyó is..
inkább szeretkezz és ne számolgass..
Annak valóban van alapja, hogy 2-3 hónapig szedj bogyót, de fél csomagnak kb. ráolvasás erősségű hatása lenne. Se arra nem elég, hogy rendezze a ciklust, se arra, hogy védjen. Inkább még jobban bekavar.
Ha rendezni kell a ciklust, dokihoz menj, majd ő elmondja mit tegyél:)
Nem, nem termel spermát, de köszi :S
És akkor még1x, olvastam, gondoltam megkérdezem hátha más is hallotta esetleg van tapasztalata.
Szia!
Nekem akkor kellett fél csomag fogamzásgátlót beszednem, amikor lombikkezelésem volt. (De nem tri-regolt, hanem vmi mást.) Azt mondta a dokim, azért, jogy kiüsse a saját hormonháztartásomat, nehogy bekavarjon...
Szerintem amit olvastál az egy khmm... nem túl logikus. :-))
Hol olvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!