SOS! Teszt kérdés?

Figyelt kérdés
Csináltam délután egy one step terhességi tesztet. Van meg pár napom a mensiig,tudom,várnom kellett volna,de türelmetlen vagyok. Az lenne a kérdésem,hogy csináltam mar pár tesztet és soha nem lettek pozik. Ezt megcsináltam, néztem 5-10 percig,nem láttam semmit. Most megnéztem,1-2 óra múlva,és egy halvány,de rózsaszín csík van rajta. Másnak is ilyen volt időn túl ez a fajta? Tudom,hogy nem számít,de elég rózsaszín és jól látszik.

2012. ápr. 18. 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az elsővel 6 hónapig próbálkoztunk, soha nem volt szellemcsíkos, semmi halvány nem volt rajta, pedig mindig megtartottam és egész nap forgattam, nézegettem napfénynél, kislámpánál, mindenhol.. :)

Nekem bevált ez a teszt, viszont láttam már itt olyat akinek volt rajta valami és mégis megjött. De azok az esetek lehetnek korai vetélések is, ugye pont ezért nem ajánlott hamar tesztelni, mert sok esetben valamiért nem marad meg a baba. Állítólag minden nőnek van olyan vetélése amit észre sem vesz.

Képet nem tudsz feltenni?

2012. ápr. 19. 11:36
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen, csak nekem múlt hónapban is ez volt. Volt egy halvány időn belüli tesztem, rá pár napra már nega lett és megjött:(

Most a 9. dpon vagyok kb, időn túli, kb fél órával a belemártás után lett egy halvány pozim. Próbálom lefényképzelni, de mivel már teljesen megszáradt, sokkal halványabb, mint volt, de élőben jól látszik.

Elmegyek délután orvoshoz, mert barnázom, és félek, nehogy baj legyen. :( Lehet, hogy kell valami hormonpótlás, mert nem tud megmaradni. Vagy nem tudom.

2012. ápr. 19. 12:30
 13/20 A kérdező kommentje:

Lefényképztem, képen is látszik, de halványan. Nem tudom valamiért felölteni a gépre, a kábellel van valami probléma, mert csak telefonnal tudtam csinálni sajnos. :(

Délután elmegyek orvoshoz.

2012. ápr. 19. 12:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Sok sikert a dokinál! Kérj utrogestant, ártani nem árt. Majd írd meg hogy mi volt!
2012. ápr. 19. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Megjöttél már?
2012. ápr. 19. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Na, minden ok?
2012. ápr. 20. 11:52
 17/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát képzeljétek, tegnap elmentem dokihoz, mert ugye volt az a teszt, amin volt valami kis halvány csikocska, az én dokimhoz nem tudtam menni, az sztk, ahova tartozom, ott nem volt rendelés, a mellettünk lévő körzetben volt csak, felhivtam a portát, mondta a férfi, hogy menjek nyugodtan, fogad a doki. Odamentem, erre elkezdték mondani az asszisztenssel együtt, hogy mit képezel én magamról, egy ilyennel idejönni?! Menjek oda, ahova tartozom, várjam ki a rendelési napot. Meg különben is, ha így rástresszelek, akkor soha nem lesz gyerekem. Akkor kezdjek el tesztelgetni, ha már minimum 1 hónapja késik. Ő csak akkor tud ellátni, ha vödöszámra ömlik belőlem a vér. És amúgy hozzáteszem, hogy senki nem várt a váróban, nem is kértem volna ingyen, direkt vittem pénzt. Nagyon nagy erőt kellett vennem magamon, hogy ne sírjam el magam, annyira lekezeltek. :(

Ma reggel csinálam egy tesztet, az van a teszt papírjára írva, ez is one step-es, hogy 30 percig kell leolvasni. Már nincs rajta olyan csík, mint a két nappal ezelőtti délutánin, de valami kis árnyékocska van, valami sejtető, hogy hol kéne lennie a szép csíknak. El vagyok kenősbe nagyon. Úgy bíztam benne, hogy ez a hónap sikerül :( Teázom, barátcserjézek, e vitamint szedek, sok zöldség, gyümi..páromnak is adom :( Ja meg azzal jött az orvos, hogy 21 éves vagyok, mit akarok én még itt, ezzel, hogy barnázgatás, meg halvány pozi teszt..ha majd másfél évig nem esem teherbe, akkor menjek el egy nőgyógyászhoz. Komolyan, ilyen orvosokat...szégyen :(

Fájdogál néha a hasam, meg nagyon álmos vagyok+ még mindig barnázom, de csak úgy, hogy se a wc papíron nem látszik, se a bugyimon, csak a hüvelyemben belül. Majd meglátjuk, mostmár szerdáig biztos, hogy nem tesztelek, nem akarok csalódni. Ha meg addig megjön, akkor ez van :(

2012. ápr. 20. 12:05
 18/20 sailormon válasza:
Sziasztok én nem tudom el dönteni h terhes vagyok e vagy nem!El mentem a dokitol 3 hete de nem látót semmit huvelyi ultra hangon,de azota 3 hete görcsölöh mint menses előt és fáj a derekam is,meg kellet volna jönni a mensesemnek is de nem jött meg 3 napja!Azt 2 napja a hasam bal oldalán bizseregni kezdet és ma meg ki van tudorodva ott 1 kicsit és kemény a hasam is és nagyobb is valamennyivel!Ja és a barna folyásom is van meg fura étkezésem meg szédülések is!de csin tesztet most a héten de negatív lett,most ma vok 6 hetes és 1 napos!!!De egyszerűen nem értem h most mi van velem!Terhes lehetek vagy más probléma van nálam??
2012. máj. 13. 18:06
 19/20 A kérdező kommentje:

Hát ha negatív a teszt, akkor nem vagy babás, meg ha a doki sem látott semmit.

Én azóta 7 hetes babás vagyok kedves válaszolók! :)))

2012. máj. 13. 18:28
 20/20 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK kérdező, én megmondtam! :)

Boldog babavárást!

23 hkm

2012. máj. 13. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!