Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe csatolva! Szerintetek...

Görbe csatolva! Szerintetek lehet ebből még baba?

Figyelt kérdés

Abszolút vasárnapra (15) vártam az ovu,és szombatig önmegtartóztatás volt! Igen ám,de szombaton reggelre akkorát ugrott a hőm,azóta is fent van! Akkor ez a hónap sikertelen?

[link]

2012. ápr. 17. 21:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Tökéletes az időzítés, az első megemelkedett napon a legnagyobb az esély. De most még sokat kell várni...

Szurkolok!

2012. ápr. 17. 21:29
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez most nagyon jól esett! Türelmes vagyok,nem görcsölünk rajta,csak nagyon kiváncsi voltam! :) Ciklus 29-re írta a mensit,én 1-re számoltam! Két hét az már nem sok! :) Nagyon köszönöm a választ! :)
2012. ápr. 17. 21:38
 3/22 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de nem a hő megemelkedésének első napján vagy a leg termékenyebb. A hőd akkor megy fel, amikor már megtörtént az ovuláció, rendszerint előtte egy, max két nappal. A petesejt meg csak maximum 24 óráig termékenyíthető meg. Van akinek egy lépésben felugrik a hője, de van akinek lépésenként megy fel. A nők 50 %-ánál csak utólag lehet látni a hőgörbén, hogy megtörtént az ovuláció, másoknál viszont a peteérés napján van egy mélypont a görbén, ők a szerencsésebbek, mert egyértelműbb az ovu napja. Szerintem neked amúgy csütörtökön volt ovud, és az előtte lévő együttlétből talán még esélyes lehet a baba.

Majd írd meg mi lett! Drukkolok nektek!

2012. ápr. 17. 23:17
 4/22 anonim ***** válasza:

Hogy pontosan "mikor a legtermékenyebb" valaki, azt nem tudni, hiszen ha lehetne tudni, akkor nem lenne probléma "összehozni egy gyereket", pedig elég sokan bajlódnak ezzel.

Én a természetes családtervezés tanfolyamon így tanultam, és épp itt volt valaki, akiknek ezt a "módszert" javasoltam, és 2 év után összejött nekik, hogy előtte szünet, és első megemelkedett napon együttlét. Persze nincs rá garancia, hogy így sikerül, mert sok tényező van, mind női mind férfi oldalról, de az esély meg van.

Abban igazad van, hogy van, akinél lépcsőzetesen emelkedik, ott tényleg van, hogy csak utólag derül ki, hogy megfelelt-e a hőmérsékleti szabályoknak, és megvolt-e az ovu, de Kérdező esete most pont a "klasszikus alapesetnek tűnik", ha holnap is magasan marad a hő (36,7 vagy annál magasabb), akkor lehet 100%-ra megmondani, hogy megvolt az ovu tényleg. Ha annál alacsonyabb lesz, akkor még egy napot kell várni, és a negyedik nap eredménye lesz a döntő...

Amúgy a hő leesése nem is mindenkinél fordul elő peteérés előtt, vagy legalábbis nem láthatóan, mert rövid ideig tart, és ha nem hajnalra/reggelre esik, nem lehet észre venni, de hormonális változást jelez, a petesejt valamikor ez után bújik ki, pontosan nem tudni mikor. A nyák tanulmányozásával még jobban lehet pontosítani, de ehhez ismerni kell a nyák kategóriákat is, szóval ez nagyon klassz dolog, de annyira azért nem fekete-fehér...

Kedves kérdező, majd jelezd, hogyan alakultál tovább. Szurkolok!

első

2012. ápr. 18. 08:48
 5/22 A kérdező kommentje:
Szia 3-as! Köszönöm a választ,ez is hasznos volt,de nem kesergek! :) Majd a következő hónapban! Arra viszont kiváncsi lennék,hogy tegnap,és ma miért van ovu fájdalmam,amikor már hétvégén meg volt az ovum ugyanezekkel a petefészek szúrkákkal! ???
2012. ápr. 18. 17:06
 6/22 A kérdező kommentje:

Szia 1.! Hát úgy néz ki a görbe eddig jól alakul! :) Köszönöm a hosszú leírást,nagyon hasznos volt! És igaz,nem vagyunk egyformák,mindenkinek máskor van a legtermékenyebb napja,hiszen olvastam,hogy valaki p.é. utáni akcióból kett babás,mert előtte nem is voltak együtt,valaki meg spontán peteérésből!

Csatolom a görbém! :)

[link]

2012. ápr. 18. 17:10
 7/22 A kérdező kommentje:
És szerintem még az alaphőm is lejebb van,mert 5-6-7-én nagyon beteg voltam,és szerintem az esti lázasodás meglátszik a reggeli hőn is! :(
2012. ápr. 18. 17:11
 8/22 anonim ***** válasza:

Szia! 3-as vagyok. Szépen alakul a hőd! Ha akkor volt ovud, amikor én gondolom, akkor ezek a hasszurkák már lehetnek a terhesség jelei. Nekem is volt ilyen a megtermékenyítés utáni 1. héten.

Ha viszont csak vasárnap volt a fogantatás, akkor nem tudom, hogy mi lehet ez az érzésed. Drukkolok, hogy legyen baba!!!

2012. ápr. 18. 17:39
 9/22 A kérdező kommentje:
Örülnék,ha igazad lenne... Még csak december óta próbálkozunk,az elején nagyon akartuk,most is nagyon szeretnénk,de nem bánom,ha nyárig nem jön össze,mert akkor költözünk! Persze addig is jöhet bármikor,hiszen nem teszünk ellene,és azért várjuk persze,csak most nem görcsölünk rajta... :) De ha igazad lesz,akkor én leszek a világon a 2. legboldogabb ember (páromat nem tudnám überelni szerintem)! :) :D
2012. ápr. 18. 17:57
 10/22 anonim ***** válasza:

Szia! 3-as vagyok.

Hogy állsz? Van azóta fejlemény? Hőd hogy alakul? Tüneteid?

2012. ápr. 23. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!