Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8-9 napon PÉ-és után vagyok....

8-9 napon PÉ-és után vagyok. Lehet ilyen korán beágyazódott a baba? Görbém csatolva.

Figyelt kérdés

[link]

TÜNETEIM:gyomorégés,sok fehér nyák,has szurka,megjön érzés,émelygés,derékfájás,kissé érzékenyebb a melleim.

Késői Pé em volt,vasárnapra nem vártem nem is jött meg,de mikor teszteljek????

2009. ápr. 21. 09:52
 1/6 A kérdező kommentje:
menzi elött egy héttel vizes folyásom szokott lenni,és a gyomrom sosem égett még.
2009. ápr. 21. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
7-10 nap között szokott lenni a beágyazódás. Szerintem lehet.
2009. ápr. 21. 10:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Mikor teszteljek elősször???

Tegnap kezdődött a gyomorégés,és ma jobban ég,és a nyákom is ma változott fehérré.de az émelygés is erősödik.

2009. ápr. 21. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem várt napján tesztelhetsz, de ne keseredj el ha akkor még - lesz, van akinek később lesz pozitív. Ajánlott 2 naponta tesztelni ha nem jön meg a nem várt.
2009. ápr. 21. 10:18
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor a pé től számoljak 14 napot???Mert vasárnapra nem vártam,csak tolodik a késői PÉ-től.
2009. ápr. 21. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! PÉ után a 6. nap visszaesett egy kicsit a höd. Ez utalhat beágyazódásra, ami az 5-9 nap között van. Mivel késöbb volt a PÈ-d, így várnék a teszttel, ahogy te is írtad. 12 nappal PÉ után (ha még mindig fent van a höd) tesztelhetsz, ekkor már elég nagy valószínüséggel kimutatja.

Sok sikert!

2009. ápr. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!