Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek Lily tesztel ilyen...

Valakinek Lily tesztel ilyen csíkja? Mi lett baba vagy menzi? Kép csatolva

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

száradás után láttam csak a kicsit rózsaszínt rajta.

ha nedves volt inkább szürkés szine volt.

VOLT VALAKINEK ILYEN A TESZTJE??????????????

2009. szept. 28. 08:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lilyvel nem, de One Step-pel igen. A nemvárt napján teszteltem pont ilyet, el se mertem hinni, hogy pozitív. De később újra teszteltem, és erősödött a második csík.
2009. szept. 28. 08:57
 2/14 anonim ***** válasza:
látni látszik, de nem egyértelmű, engem a lily becsapott, igaz nem volt ilyen erős, de nem lett baba a szellemcsíkból, vegyél más típust. és az sem mindegya, hogy az időn belül, vagy később lett ilyen, sokan mondják, hogy a csík az csík, de én abban hiszek, amiért a gyártó is felelősséget vállal. szóval szerintem bíztató, de még nem ünnepelnék, csinálnék egy másik típussal. ja, és nekem mindig délben lett poz, sosem reggel :-)
2009. szept. 28. 08:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Kicsit elmosódott és halványabb tesztem volt ( 3 éves a lányom :) ) én csinálnék még egyet , de inkább csak holnap vagy pár nappal késöbb .
2009. szept. 28. 08:59
 4/14 A kérdező kommentje:
csak mert mostmár pontosan én sem tudom mikor volt pé em!!
2009. szept. 28. 08:59
 5/14 A kérdező kommentje:

[link]

ha korai pé lett volna és baba lenne akkor már erősen mutatnia kéne a babát a tesztnek,de ha később volt pé em?????????

szerintetek mikor lehetett??

2009. szept. 28. 09:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha a nyákot nézem akkor a 20. nap körül lehetett pé-d.

Ha a hődet akkor meg a 10.nap körül.

2009. szept. 28. 09:07
 7/14 A kérdező kommentje:

köszönöm:-)

tényleg nem tudom mi lehet most.Álltalában 25 naposak a ciklusaim.

2009. szept. 28. 09:20
 8/14 anonim ***** válasza:

szia

nekem mára már nem volt tesztem, de a tegnapit elfelejtettem kidobni...

és most megnéztem, és a második csíknak látom a helyét!! képet sajna nem tok felrakni, és nem is élem bele magam, mert ugye már kifutott a 10 percből, de hátha....

ma van a 4. napom, hogy késik... neked van meg jön érzés? és mennyi ideig, ugyan olyan mint amikor megjön? nekem párszor az van, és mindig félve megyek wc-re, de szinte száraz vagyok... reggeli hőm 37 volt...

2009. szept. 28. 10:15
 9/14 A kérdező kommentje:
szia.nincs megjönérzésem,pedig menzikor görcsölök,és a nyákom vizes szokott lenni,most meg rengeteg krémes jön.
2009. szept. 28. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
A görbéd még mindig babásnak tűnik!:-)) A lily szerintem nem túl megbízható teszt, és ha nem rózsaszín a csík, akkor az sajna lehet szellemcsík is. Én egyszer csináltam, nekem is száradás után pozitív lett, pedig nem volt baba. A Clearblue és a Gabriel viszont sosem hazudott. Vegyél ma egy Clearbluet, holnap reggel tesztelj, és írd meg az eredményt! Nekem anno a Clearblue 4 nappal a nemvárt előtt pozitív lett. Most már 25 hetes a pocaklakó! :-)
2009. szept. 28. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!