Holnap már kimutatja, ha baba van? (görbe csatolva) Tegnap írtátok, hogy teszteljek, de nem mertem. Holnapra nem várom.
De ma tuti veszek egy tesztet és holnap megcsinálom, mert nagyon émelygek, ma majdnem hánytam is a buszon.
Nem tudom mennyi szokott lenni a peteérés utáni nap, de ha jól látom akkor 15 nappal vagy peteérés után. A teszt már kimutatja a legtöbb nőnek ilyenkor.
Szóval ha kevesebb volt eddig a peteérés utáni napok száma, akkor nagyon is esélyes vagy. Írd meg mi lett, szerintem elég nagy esélyekkel indulsz.
Szia. Szerintem igen! Ha baba van kimutatja! :) Mindenképp írj!
Már előző kérdéseidhez is válaszoltam :) izgatottan várom a fejleményeket! :)
Remélem +++ lesz a teszt! :)
Már én is válaszoltam Neked és nézd meg nekem is esett a hőm mensi előtt múlt hóban!
Sziasztok Csajok!
Ma reggel Gabriellel teszteltem, háááát, nagyon halványan ott van egy 2. csík is, de nagyon halvány. Már nem tudom, hogy képzelődöm-e vagy ténleg baba lesz. A hőm még mindig fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!