Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap már kimutatja, ha baba...

Holnap már kimutatja, ha baba van? (görbe csatolva) Tegnap írtátok, hogy teszteljek, de nem mertem. Holnapra nem várom.

Figyelt kérdés

[link]

De ma tuti veszek egy tesztet és holnap megcsinálom, mert nagyon émelygek, ma majdnem hánytam is a buszon.

2009. ápr. 29. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi szokott lenni a peteérés utáni nap, de ha jól látom akkor 15 nappal vagy peteérés után. A teszt már kimutatja a legtöbb nőnek ilyenkor.

Szóval ha kevesebb volt eddig a peteérés utáni napok száma, akkor nagyon is esélyes vagy. Írd meg mi lett, szerintem elég nagy esélyekkel indulsz.

2009. ápr. 29. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Csodálom,hogy kibírtad a mai reggelt teszt nélkül!Ne habozz!Holnap várjuk az eredményt!Drukkolok!
2009. ápr. 29. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem igen! Ha baba van kimutatja! :) Mindenképp írj!

Már előző kérdéseidhez is válaszoltam :) izgatottan várom a fejleményeket! :)

Remélem +++ lesz a teszt! :)

2009. ápr. 29. 09:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaj, Lányok! Annyira nem szeretnék csalódni. De talán jót jelent, hogy a múlt havi ciklusomban 3 nappal menszi előtt már ment le a hőm, most meg még mindig 37. Jaj, remélem most sikerült. :)
2009. ápr. 29. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Már én is válaszoltam Neked és nézd meg nekem is esett a hőm mensi előtt múlt hóban!

[link]

2009. ápr. 29. 09:10
 6/10 A kérdező kommentje:
És látom van egy szép + teszted is. Gratulálok. :)
2009. ápr. 29. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Köszi és remélem ilyet(+) látunk holnap a görbédnél!
2009. ápr. 29. 10:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, jól esik, hogy ezt írod! Mindenképpen megírom, hogy mi lett. :)
2009. ápr. 29. 11:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Ma reggel Gabriellel teszteltem, háááát, nagyon halványan ott van egy 2. csík is, de nagyon halvány. Már nem tudom, hogy képzelődöm-e vagy ténleg baba lesz. A hőm még mindig fent.

2009. ápr. 30. 08:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Itt a görbém is:

[link]

2009. ápr. 30. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!