Terhesség esetén feljebb kell mennie a hőnek ugye? Ez azt jelenti, most sincs baba? Görbe csatolva.
Nem akar feljebb menni,megállt egy helyen,és nem mozdul.4-6 között nem várom.Akik már látták,elnézést,de izgulok!
Szépen fent van a hőd! Ennél feljebb már nem kell menni, a kismamák nem lázasak... :o)
Könnyen lehet, hogy babás vagy. A nem várt napján tesztelhetsz, ha érzel erőteljesebb tünetet (ami nem feltétel a babához!), akkor előbb is...
Hajrá!
Szia!
Köszi aranyos vagy,de itt rakásra azt olvasom,hogy 37 fölé kell mennie ha valaki babás:(
Ilyen szabály nincs. Minden relatív, a saját hődhöz képest kell "felmennie".
Egyébként ugyanakkor mérted mindig? Ott a közepénél furcsa "cikk-cakkok" vannak.
A hőd alapján a 15-16 nap körül volt az ovu, nem ahova a gép húzta a csíkot. Az együttlét is jó helyen, pont egy nappal előtte, szóval abszolút reményteli...
Ja, nekem sose ment a hőm 37-ig, pedig 2 babám is van...
első-második
:o)
Én 36,8-cal lettem terhes. Egyszer ment 37,1-ig, meg egyszer 37-ig.
Egyébként alatta maradt kicsivel mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!