Nem tudom, mi lehet. Terhes vagyok? Megint? Igy? Csak tapasztalatokat szeretnek szerezni. Nem kell kioktatni es lefikazni.
49 napja volt mensim... fogamzasgatlot szedek, 3 honapja... az elejen 7napig ovszerrel is vedekeztunk. februar 28an kezdodott a legutobbi mensim, minden este 8kor veszem be a foggatlot (telo ebreszto van beallitva, biztos, ami biztos, el ne felejtsem...) marcius 17en rosszul voltam, gyomorrontas lehetett vagy nem is tudom... egy nap alatt kb 4 fajdalomcsillapitott kellett bevennem mert, a fejem is nagyon fajt... este 8kor bevettem a foggatlot, viszont 11orakor hanytam, nagyon rosszul voltam, igy nem jutott eszembe h uj tabit kene bevenni. masnap szeretkeztunk, de nem bennem ment el a parom... akkor jutott eszembe, hogy nem vettem be uj tabit, ezert 7 napig szinten vedekeztunk ovszerrel. apr.14en reggel ugy ebredtem, hogy foltos volt a haloingem a mellemnel. kicsit megnyomtam, es folyt belole valami feheres, atlatszo valami. vasarnap este, hetfo reggel ota feszul a hasam alja, feszulnek a melleim es erzekenyek. amugy Volina fogamzasgatlot szedek, es mivel meg nem allunk ugy anyagilag ezert erdekelne, hogy voltak-e valakinek hasonlo tunetei a volina szedese kozben? holnap lesz 50 napja, hogy nincs mensim, reggel elso vizeletbol tesztelek, de azert legyszi irjatok, ha valakinek volt hasonlo akar... emellett tavaly augusztusban volt egy abortuszom, ert 7 hetesen meghalt a baba, ezert is nem szeretnenk meg. tudom nem valami ertheto a kerdesem, de kerem csak olyanok irjanak, akik ha meg csak kicsit is de meg tudnak nyugtatni valahogy... koszonom.
amugy 21 eves vagyok.
kedves #19!
ez a fazok, melegem van ez nekem is megvan, csak epp ugy h amikor meleg van a szobaba majd megfagyok, amikor meg huvosebb akkor meg megsulok... ilyen hoingasaim nekem is vannak egy par napja
tesztet megvettem, reggel csinalom meg nem akarom elpazarolni...
tegnap annyira megkivantam a csokit este, hha a parom nem ment volna el az elso kerdesem utan egy csokit venni akkor sirva fakadtam volna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!