Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom, mi lehet. Terhes...

Nem tudom, mi lehet. Terhes vagyok? Megint? Igy? Csak tapasztalatokat szeretnek szerezni. Nem kell kioktatni es lefikazni.

Figyelt kérdés

49 napja volt mensim... fogamzasgatlot szedek, 3 honapja... az elejen 7napig ovszerrel is vedekeztunk. februar 28an kezdodott a legutobbi mensim, minden este 8kor veszem be a foggatlot (telo ebreszto van beallitva, biztos, ami biztos, el ne felejtsem...) marcius 17en rosszul voltam, gyomorrontas lehetett vagy nem is tudom... egy nap alatt kb 4 fajdalomcsillapitott kellett bevennem mert, a fejem is nagyon fajt... este 8kor bevettem a foggatlot, viszont 11orakor hanytam, nagyon rosszul voltam, igy nem jutott eszembe h uj tabit kene bevenni. masnap szeretkeztunk, de nem bennem ment el a parom... akkor jutott eszembe, hogy nem vettem be uj tabit, ezert 7 napig szinten vedekeztunk ovszerrel. apr.14en reggel ugy ebredtem, hogy foltos volt a haloingem a mellemnel. kicsit megnyomtam, es folyt belole valami feheres, atlatszo valami. vasarnap este, hetfo reggel ota feszul a hasam alja, feszulnek a melleim es erzekenyek. amugy Volina fogamzasgatlot szedek, es mivel meg nem allunk ugy anyagilag ezert erdekelne, hogy voltak-e valakinek hasonlo tunetei a volina szedese kozben? holnap lesz 50 napja, hogy nincs mensim, reggel elso vizeletbol tesztelek, de azert legyszi irjatok, ha valakinek volt hasonlo akar... emellett tavaly augusztusban volt egy abortuszom, ert 7 hetesen meghalt a baba, ezert is nem szeretnenk meg. tudom nem valami ertheto a kerdesem, de kerem csak olyanok irjanak, akik ha meg csak kicsit is de meg tudnak nyugtatni valahogy... koszonom.

amugy 21 eves vagyok.

2012. ápr. 17. 12:58
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

kedves #19!

ez a fazok, melegem van ez nekem is megvan, csak epp ugy h amikor meleg van a szobaba majd megfagyok, amikor meg huvosebb akkor meg megsulok... ilyen hoingasaim nekem is vannak egy par napja

2012. ápr. 17. 13:27
 22/37 anonim ***** válasza:
Tesztelhetsz nyugodtan mert már most is 100%ig biztos eredményt fog mutatni!!!
2012. ápr. 17. 13:31
 23/37 anonim ***** válasza:
19-es vagyok.Menj és vegyél egy tesztet, ezt már nálad ki kellene mutatnia.Ha pozitív, ha negatív menj orvoshoz!Ha negatív,akkor jó kis hormonzavarod van.Mikor kezdted a gyógyszert szedni?Mikor megjött akkor vetted be az első szemet?Rendesen meg volt?Meg úgy kérdeztem az előbb,hogy február óta,hogy meg volt legutóbb, a gyógyszeren kívűl használtatok még mást?(óvszer,...)
2012. ápr. 17. 13:32
 24/37 A kérdező kommentje:
januar 13an kezdtem a tabit... mensi elso napjan... 7napig emg plusz ovszer... aztan utana januar vegen jott meg normalisan... meg februar vegen... es most marciusban nem
2012. ápr. 17. 13:44
 25/37 A kérdező kommentje:

tesztet megvettem, reggel csinalom meg nem akarom elpazarolni...

tegnap annyira megkivantam a csokit este, hha a parom nem ment volna el az elso kerdesem utan egy csokit venni akkor sirva fakadtam volna... :)

2012. ápr. 17. 13:46
 26/37 anonim ***** válasza:
Hat nagyon kivancsi leszek! :)
2012. ápr. 17. 13:51
 27/37 anonim ***** válasza:
Nálam a magas prolaktintól nem jött meg, é ha megnyomtam a mellem, jött a tej. Menj el dokihoz, elküld vérvételre, ott kiderül terhes vagy-e, ha nem, ír gyógyszert a hormonzavarra.
2012. ápr. 17. 13:55
 28/37 anonim ***** válasza:
kiváncsian várjuk az eredményt:)
2012. ápr. 17. 14:31
 29/37 anonim ***** válasza:
kívánom hogy egy egészséges élni akaró baba lakjon a pocidban, mindenképpen írd meg mi lett a teszt eredménye.
2012. ápr. 17. 14:41
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvetted már a tesztet, akkor miért nem pisilsz rá végre, hogy bírsz várni holnapig? Ha 50 napja nem menstruáltál, akkor a nap bármelyik szakában kimutatja a teszt a terhességet, mert már elég idős terhes vagy hozzá. De ezt már előttem többen is leírták. Nem értem miért vársz reggelig? Kimennél pisilni, tesztelni és megoldódna a bizonytalanságod, tudnád, hogy hormonzavarod, van-e, vagy terhes vagy-e! Kár ezen stresszelni még egész délután, meg éjszak, nem kapsz másabb, jobb eredményt azzal, hogy vársz reggelig! Értsd meg, ha terhes vagy, azt a teszt már tutira kimutatja, nem kell hozzá reggeli vizelet! Könyörgöm TESZTELJ végre!!!
2012. ápr. 17. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!